Book møde

Bestil katalog

Et nyt hus, hvor design og funktionalitet går op i en højere enhed

Hos Klimahuse er vi meget opmærksomme på, hvordan vi får bygget huse, hvor design og funktionalitet spiller godt sammen – det gælder både indvendigt og udvendigt. Alle klimahuse er udstyret med et væld af kvalitetsløsninger, og det betyder, at du med et klimahus altid får et hus, hvor kvaliteten er i top. Vi stiller de skrappeste krav til indeklima og energiforbrug, og vi bruger udelukkende de bedste materialer. Herunder har vi samlet et udpluk af det, du får med i prisen, når du køber et klimahus. Ønsker du at vide mere, er du altid velkommen til at kontakte os.

All Inhusive – få det hele med i prisen

Hos Klimahuse vil vi gøre det nemt at bygge nyt hus og nemt at gennemskue, hvad et nyt hus koster. Derfor får du det hele med i prisen, når du bygger med hos. Det kalder vi All Inhusive. Konkret består vores All Inhusive-koncept af tre dele: En klimapakke, en række tilvalg uden ekstraregning samt tiltag, der sikrer, at du kan overtage et klimahus uden risiko.

Klimapakke inkluderet i prisen

Når du bygger et klimahus, er der en række løsninger, der altid er standard i huset. De bidrager til, at du får et mere selvforsynende hus og dermed kan spare penge på energiregningen. Klimapakken består af:

 • Solceller 2kW inkl. hybrid inverter.
 • Frit valg mellem luft til luft varmepumpe med komfortvarme under klinkerne eller luft til vand varmepumpe med gulvvarme i hele huset.
 • Kølekomfort i ventilationen.
 • Energimærkning A2020.

Tilvalg uden ekstraregning

Når du køber et klimahus, har vi på forhånd lavet en række tilvalg, så du ikke får en masse ekstraregninger, når du skal beslutte, hvordan dit nye hus skal se ud. Hos os får du følgende tiltag uden ekstra omkostninger:

 • Frit valg mellem tagløsningerne funkis, ensidig og saddeltag.
 • Frit valg mellem troldtekt eller gips.
 • Trelags lavenergivinduer. De er lavet med smalle rammer, hvilket øger andelen af glas og dermed lysindfald samt sikrer god isolering.
 • Inventar fra HTH (1.000 kr./m2 bolig).
 • Laminatgulve i alle rum.
 • Armaturer fra Cassøe samt bruseløsning fra Unidrain, Glasline.
 • Væghængte toiletter.
 • Filt på væggene.
 • Massive indvendige døre.

10 spots med udskiftelig pærer.

Overtagelse uden risiko

For os er det vigtigt, at du kan overtage dit nye hus uden risiko. Det indebærer bl.a., at når du bygger et klimahus, så er der prisgaranti i hele byggeperioden, og du skal først betale ved overdragelse. Inden du får overleveret dit nye hus, har vi lavet en fugtighedsrapport, så vi er sikre på, at det er helt tørt, samtidig med at vi trykprøver, funktionsafprøver og indregulerer alle huse individuelt. Vi laver desuden fysiske gennemgange ved både 1 års og 5 års gennemgange. For os er det vigtigt, at vi kommer ud og gennemgår huset, så vi er helt sikre på, at alt er i orden. Derudover er der en byggeskadeforsikring i 10 år.

Skræddersyede plantegninger

Hvordan skal dit nye hus se ud? Mulighederne er mange, når du bygger nyt. Et af de store valg, der skal tages er at beslutte, hvilken hustype dit nye hus skal være, og hvordan planløsning skal se ud. Hos Klimahuse bygger vi 7 forskellige hustyper, og vi har mange forskellige forslag til planløsninger – tilsammen dækker de behovet hos de fleste nybyggere. I alle vores huse er der højt til loftet, da standardloftshøjden er på minimum 2,5 meter, hvilket giver en følelse af, at der er mere lys og plads.  

Konkret bygger vi følgende hustyper: Længehuse, vinkelhuse, H-huse, bokshuse, 2-planshuse, dobbelt/rækkehuse og små parceller. Alle hustyperne er tegnet af vores arkitekter, forskellige i størrelse og form, og så bygger de på vores mangeårige erfaring med at opføre og udvikle lavenergihuse.

Vi tegner alle planløsninger individuelt uden merpris. For at vi kan holde hos i lavenergiklassen og dermed bygge et hus til dig med den bedste energimærkning, er der dog nogle krav til udformning af planløsningen. Se vores forskellige hustyper og plantegninger.

Læs vores andre indlæg

Ofte stillede spørgsmål om selvforsynende huse

5. december 2022

Et nyt hus med æstetikken i top

5. december 2022

Et kig ind i teknikken bag husene

5. december 2022

Et selvforsynende hus

5. december 2022