Book møde

Bestil katalog

Bokshuse

Et bokshus er et regulært firkantet hus, der giver mulighed for en spændende indretning. Kendetegnet for hustypen er, at den har et enkelt og minimalistisk udtryk, og de firkantede rum er nemme at indrette. Du får tilmed et dejligt stort køkken-alrum, hvor der er en god forbindelse til stue og husets øvrige rum.

Se vores bokshuse

Sortér efter størrelse

Bokshus - slider
90 m2200 m2

klima-b-132

klima-b-145a

klima-b-145b

klima-b-160

klima-b-170

klima-b-170a

klima-b 197

klima-b 90

Fordele ved et bokshus

Når du køber et Klimahus, får du kvalitetsløsninger for 300.000 kr. inkluderet i prisen

Byg bokshus med lavenergiløsninger

Når du bygger med Klimahuse, får du et bokshus med lavenergiløsninger. Inkluderet i prisen er faktisk kvalitetsløsninger for 300.000 kr. Et bokshus bygges ofte med store vinduespartier for at få ekstra meget lys ind. Når du bygger et bokshus med Klimahuse er alle vinduer trelags lavenergivinduer fra VELFAC. Kendetegnet ved dem er, at de har smalle rammer, så du lukker mest muligt lys ind i dit hjem. Det øgede lysindfald gør tilmed, at du kan se frem til et lavere forbrug af el og varme. Det er ikke kun øget lysindfald, du får med et Klimahus, du udnytter også energien fra solens stråler, fordi du med i prisen for et solcelleanlæg, der bidrager til en stor del af dit energiforbrug.

Et bokshus er nemt at indrette

Bokshuse er et hus med mange indretningsmuligheder. Der er adgang til huset gennem en stor entré med adgang til bryggers. Herfra er der også adgang til badeværelse og til husets værelser, som dermed ligger lidt i fred. Voksenafdelingen er indrettet med walk-in closet og eget badeværelse. Bokshusets hjerte er det meget store og regulære køkken-alrum, der er i direkte sammenhæng med en lys og venlig stue. Bokshuse har mange muligheder, og du kan virkelig skabe en spændende indretning til glæde for hele familien. Som en ekstra bonus er der altid et perfekt afstemt indeklima i et bokshus fra Klimahuse. Huset er nemlig udstyret med et mekanisk ventilationsanlæg med kølefunktion.

Hvor kan jeg placere et bokshus?

Et bokshus er let at placere på de fleste byggegrunde, og det kan vendes på den mest optimale måde i forhold til udsigt, sol, læ og privatliv. Med et bokshus har du samtidig rig mulighed for at skabe en personlig have med nogle dejlige terrasser.

I et Klimahus får du de bedste materialer

Vi sørger for en tryg byggeproces fra start til slut

Kom godt fra start

Tilretning af tegninger. Inde og ude

Materialevalg. Ude og inde

Udtrykket. Inventar, belysning og sanitet

Aftale underskrevet. Byggeprocessen starter

Byggeriet gennemgås. Nøglerne overdrages

6 fordele ved at købe et Klimahus

Energi og opvarmning

Et Klimahus er en god investering, også på den lange bane, og her har energiforbruget en stor andel. Huset er opvarmet og ventileret af ventilationsanlægget, der bruger strøm fra de solceller, som følger med huset.

Lavenergihuse med energimærke A2020

Når du bygger hus med os, sørger vi for, at du får en tryg proces fra start til slut.

Du får:

Læs de andre fordele i vores brochure

Se vores katalog og bliv inspireret

Vil du gerne have inspiration til, hvordan dit nye, miljøvenlige drømmehus kan se ud? Så tag et kig i vores katalog. Du kan blandt andet blive klogere på vores hustyper, hvordan vi sammen med dig skaber et miljørigtigt alternativ samt se en masse billeder fra vores tidligere byggeprojekter. Og så får du selvfølgelig også mere viden om, hvem vi er.

Bestil vores katalog her og få en online udgave leveret direkte i din indbakke.