Book møde

Bestil katalog

Vores klima

Hos Klimahuse har vi valgt at gå foran, når det kommer til energirigtige huse, og vi er landets førende inden for lavenergihuse. For dig betyder det, at du med et Klimahus får højkvalitetsløsninger, samtidig med at du sparer penge og passer på miljøet.

MEGET
FOR SÅ LIDT

Kvalitetsløsninger for 300.000 kr. inkluderet i prisen

Når du køber et Klimahus, sørger vi for, at kvaliteten er i top. Derfor bygger vi udelukkende huse med kvalitetsmaterialer. Faktisk bygger vi med så høj kvalitet, at der i et Klimahus på forhånd er lavet tilvalg for ca. 300.000 kr., og det er selvfølgelig med i prisen. Det kalder vi også vores Klimapakke.

Arkitekttegnet hustyper

Varmepumper 
Vælg mellem luft til luft varmepumpe med komfortvarme under klinkerne eller luft til vand varmepumpe med gulvvarme i hele huset

Solcelleanlæg
Anlægget er dimensioneret, så det over et år dækker en stor del af energiforbruget til bygningens drift.

Velfac trelags lavenergivinduer og -døre
Lavet med smalle rammer, hvilket øger andelen af glas
og dermed lysindfald samt sikrer god isolering.

Komplet indbygningstoilet med sæde, bruseløsning
og kvalitetsarmaturer fra Cassøe samt linjeafløb fra Unidrain

Inventar og hvidevarer
Til køkken, bad, entre, bryggers og værelser fra HTH eller Kvik.

Vælg mellem Troldtekt og gips lofter
Gipsen er spartlet og malet.

Indvendige døre fra Swedoor

Et mekanisk ventilationsanlæg med kølefunktion
Der sørger for et perfekt indeklima.

En ekstra bonus er, at I først betaler ved overtagelse.

Et klimahus er et lavenergihus

Fokus i vores Klimahuse er at bygge selvforsynende lavenergihuse, der er på forkant med de stigende krav til miljømæssigt energiforbrug, indeklima og isolering. Når du bygger med os, er du derfor garanteret et hus, der efterlever kravene til tæthedsgrad og isolering, og alle vores huse opfylder bygningsreglementets krav til lavenergiklassen, der har de strengeste krav til indeklima og energiforbrug.

Med et Klimahus får du et hus med et perfekt afstemt indeklima hele året rundt. Alle Klimahuse opføres nemlig med mekanisk ventilationsanlæg med varmegenvinding. Vi sørger desuden for, at alle Klimahuse er individuelt tæthedstestet med resultater fra mere end 10 tests. Vi laver individuel funktionsafprøvning på alt teknik i huset, og så energimærker vi boligen. Alt sammen inden vi overdrager boligen til jer. Det betyder også, at din udgift til varme er meget lav, og da vi anvender systemer med varmegenvinding, bliver det endnu billigere.

Klima er i
fokus i hele
byggeprocessen

Gennem hele byggeprocessen har vi fokus på at give dig bæredygtige og miljørigtige løsninger af høj kvalitet. Fundamentet på alle Klimahuse er selvfølgelig funderet helt ned på bæredygtig grund, og alle fundamenter udføres med radonsikring. I alle nye bygninger indbygges megen fugt, f.eks. når der anvendes store mængder beton, gulvafretningsmasser, maling osv. Denne byggefugt skal tørre ud, indtil byggematerialerne opnår ligevægt med hensyn til fugtindhold. I en normal opvarmet og ventileret bygning er byggefugt væk efter et års tid. Hos Klimahuse har vi valgt at have en længere byggeperiode, og vi har i den afsat 4-6 uger til affugtning, hvor huset står aflukket og opvarmet med affugtningsslanger og anlæg. Det er for at være sikre på, at vi afleverer et helt tørt hus til jer.

Se vores katalog og bliv inspireret

Vil du gerne have inspiration til, hvordan dit nye, miljøvenlige drømmehus kan se ud? Så tag et kig i vores katalog. Du kan blandt andet blive klogere på vores hustyper, hvordan vi sammen med dig skaber et miljørigtigt alternativ samt se en masse billeder fra vores tidligere byggeprojekter. Og så får du selvfølgelig også mere viden om, hvem vi er.

Bestil vores katalog her og få en online udgave leveret direkte i din indbakke.