2 Plans huse

Et 2-planshus er et godt valg til dig, der gerne vil have et hus med god plads. Med huset får du en ekstra god udsigt fra første salen, og samtidig fylder huset mindre end mange andre hustyper, hvilket indebærer, at du kan få en større have.

Fordele ved et 2 plans hus

 • Et hus med masser af plads
 • God mulighed for at dele huset op i forskellige afdelinger
 • Gode udsigtsmuligheder, f.eks. med en balkon
 • Velegnet at bygge på mindre grunde
Når du køber et Klimahus,
får du kvalitetsløsninger for 300.000 kr. inkluderet i prisen
LÆS MERE

Vælg den størrelse plantegning, der passer dig

120 m²

136-A m²

136-B m²

136-C m²

136-D m²

Byg 2 plans hus med lavenergiløsninger

Når du bygger med Klimahuse, får du et 2 plans hus med lavenergiløsninger. Inkluderet i prisen er faktisk kvalitetsløsninger for 300.000 kr. For virkelig at udnytte de to etager bygges et 2-planshus tit med store vinduespartier, så der virkelig bliver skabt et godt lysindfald – og med et 2-planshus fra Klimahuse får du ekstra meget lys ind. Standard i alle vores huse er nemlig trelags lavenergivinduer fra VELFAC. Det gode ved de vinduer er, at rammerne er smalle, så mest muligt lys bliver lukket ind i dit hjem. Et øget lysindfald bidrager samtidig til, at du får et lavere forbrug af el og varme. Med et 2-planshus fra Klimahuse sikrer du ikke blot, at der kommer mest muligt lys ind i dit hus, du udnytter også energien fra solens stråler, da et solcelleanlæg er inkluderet i prisen. Solcelleanlægget placeres på taget, og uden meromkostninger kan du tilmed frit vælge, om dit tag skal være et saddeltag, ensidig taghældning eller et fladt tag.

2-planshus – et hus med masser af plads og muligheder

Med et 2-planshus får du andre indretningsmuligheder end i et hus i et plan. Du kan fordele rummene på de to etager, f.eks. med en separat voksen- og børneafdeling, eller du kan, som mange gør, placere alle værelser på første etage, mens stue og køkken-alrum placeres nederst. På vores plantegninger er husene indrettet, så stueplanen indeholder de fælles rum som køkken-alrum og stue, og på første sal er der soveværelse og værelser. Der er badeværelse på begge etager. 2-planshuset har indgang gennem en entré med direkte adgang til bryggers. Der er mulighed for at indrette det store og rummelige køkken-alrum med separat spisestue. Fra den regulære stue er der adgang til en skøn terrasse. I 2-planshuse er der således rig mulighed for at indrette, så det er i overensstemmelse med både børn og voksnes ønsker og behov. De to etager åbner også muligheden for, at du kan lege med loftshøjden i stuen og ved trappen, så du får skabt en imponerende sammenhæng mellem de to plan.

Uanset, hvordan netop dit 2-planhus skal indrettes, er du garanteret et hus med en masse kvalitetsløsninger, når du bygger med os. Inkluderet i prisen får du bl.a.: Frit valg mellem Troldtekt og gipslofter, indvendige døre fra Sweedor, komplet indbygningstoilet med sæde og bruseløsning fra Unidrain og kvalitetsarmaturer fra Cassøe på badeværelserne samt inventar til køkken, bryggers, entré, bad og værelser fra HTH.

Hvor kan jeg placere et 2-planshus?

2-planshuset er nemt at placere på de fleste byggegrunde, men det er særligt oplagt at placere på en mindre grund i områder med meget bebyggelse. Med et 2-planshus får du virkelig udnyttet grunden til glæde for hele familien.

I et Klimahus får du de bedste materialer
LÆS MERE

Vi sørger for en tryg byggeproces fra start til slut

Læs mere om byggeprocessen her

6 fordele ved at købe et Klimahus

Energi og opvarmning

Et Klimahus er en god investering, også på den lange bane, og her har energiforbruget en stor andel. Huset er opvarmet og ventileret af ventilationsanlægget, der bruger strøm fra de solceller, som følger med huset.

Lavenergihuse med energimærke A2020

Når du bygger hus med os, sørger vi for, at du får en tryg proces fra start til slut.

Du får:

 • Trykprøve

 • Funktionsafprøvning

 • Individuel indregulering

 • Miljøvenligt hus i klasse A2020

 • Fysiske gennemgange ved både 1 og 5 års gennemgang.

Læs de andre fordele i vores brochure

Download brochure  Få vores katalog tilsendt

  Få tilsendt vores katalog og få mere inspiration til, hvordan dit miljøvenlige vinkelhus kan se ud. Du kan også blive klogere på vores klimarigtige løsninger, og hvordan vi i samarbejde med dig skaber et miljørigtigt vinkelhus, der kan holde i 100 år.