Book møde

Bestil katalog

Arkitekttegnede hustyper

Vælg din hustype og se plantegninger, billeder og skitser af dit potentielle drømmehus. Vi bygger 7 forskellige hustyper, som dækker behovet hos de fleste nybyggere. Hos Klimahuse bygger vi kun lavenergihuse, så du får et fremtidssikret byggeri, der sparer dig penge og skåner miljøet.

Se vores hustyper

Find din favorit blandt de arkitekttegnede klimahuse

Arkitekttegnede hustyper

Til din inspiration har vores arkitekter tegnet en række hustyper, som er forskellige i form og størrelse, og som alle bygger på vores store erfaring med at udvikle og opføre energi- og miljørigtige villaer og rækkehuse.

Find din hustype blandt de arkitekttegnede klimahuse – så kan vi i fællesskab tilrette tegningerne og skabe dit personlige drømmehus. Hos Klimahuse får du unikke muligheder – og sikkerhed for et gennemtænkt byggeri.

Se vores katalog og bliv inspireret

Vil du gerne have inspiration til, hvordan dit nye, miljøvenlige drømmehus kan se ud? Så tag et kig i vores katalog. Du kan blandt andet blive klogere på vores hustyper, hvordan vi sammen med dig skaber et miljørigtigt alternativ samt se en masse billeder fra vores tidligere byggeprojekter. Og så får du selvfølgelig også mere viden om, hvem vi er.

Bestil vores katalog her og få en online udgave leveret direkte i din indbakke.

Book et møde om

Klima-L 130

Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Navn
email
telefon