Byg nyt

Vores klima

H-huse

H-huse er lette at genkende, fordi de, som navnet indikerer, er formet som et H. Hver af de to lodrette streger i h’et er sin egen afdeling, mens den midterste streg bliver husets samlingspunkt. Det er især populært at indrette huset med en forældreafdeling i den ene side og en børneafdeling i den anden side. Den ene afdeling kan også bygges med separat indgang.

Fordele ved et H-hus

Når du køber et Klimahus, får du kvalitetsløsninger
for 300.000 kr.
inkluderet i prisen

klima-h-190

klima-h-170

klima-h-165

klima-h-155

Byg H-hus med lavenergiløsninger

Når du bygger med Klimahuse, får du et længehus med lavenergiløsninger. Du får rent faktisk kvalitetsløsninger for 300.000 kr. inkluderet i prisen, når du bygger med os. Overalt i dit nye H-hus kan du se frem til løsninger af høj kvalitet og som er med til at spare dig penge, samtidig med at du gør noget godt for miljøet. Alt inventar og alle hvidevarer til bad, éntre, værelser, bryggers og køkken er f.eks. fra HTH, de indvendige døre er fra Sweedor, du kan vælge frit mellem Troldtekt og gipslofter, mens badeværelserne er udstyret med komplet indbygningstoilet med sæde og bruseløsning fra Cassøe.

H-hus – et hus med uanede muligheder

I kraft af husets form bliver det naturlige samlingspunkt et køkken-alrum. Det er også her i midten, at man kommer ind i huset via entréen og det store og rummelige bryggers. H-huse kan indrettes med et multirum i midten af værelsesfløjen; et fælles rum til leg og hygge – alt efter børnenes alder. Multirummet kan lægges sammen med køkken-alrummet som en fast eller fleksibel løsning, når der kommer mange gæster i huset. Huset er et godt valg til den store familie, som efterspørger mange værelser og store fællesrum.

Få det maksimale ud af rummene

Når du bygger et H-hus med os, får du ekstra meget ud af de mange værelser og fællesarealerne. Når vi bygger vores huse, sørger vi nemlig for, at du får det bedst mulige lysindfald, som både bidrager til velvære og sparer dig penge. 

H-huse med god isolering

Med et H-hus fra Klimahuse får du som standard VELFAC trelags lavenergivinduer og -døre. De sikrer en god isolering, så du får et lavere el- og varmeforbrug, og så er de oven i købet lavet med smalle rammer, så du får så meget lys ind som muligt. Solcelleanlæg er en anden af de kvalitetsløsninger, du får med i prisen, når du køber et H-hus hos os. Solcelleanlægget placeres på taget, som du i øvrigt uden meromkostninger frit kan vælge skal være et saddeltag, ensidig taghældning eller et fladt tag, og over et år dækker det en stor del af dit energiforbrug.

Hvor kan jeg placere et H-hus?

H-huse kan placeres på de fleste byggegrunde, men er især ideelt at placere på en stor byggegrund. Rundt om huset er det flere steder oplagt at anlægge terrasser, fordi husets form indbyder til forskellige hyggekroge. Der er dermed også rig mulighed for at skabe en god sammenhæng mellem udendørs- og indendørsarealer.

I et Klimahus får du de bedste materialer

Vi sørger for en tryg byggeproces fra start til slut

Kom godt fra start

Tilretning af tegninger. Inde og ude

Materialevalg. Ude og inde

Udtrykket. Inventar, belysning og sanitet

Aftale underskrevet. Byggeprocessen starter

Byggeriet gennemgås. Nøglerne overdrages

6 fordele ved at købe et Klimahus

Du betaler først ved indflytning, når du køber et miljøvenligt hus hos Klimahuse

Når du køber både byggegrund og hus af Klimahuse, er alle udgifter til byggevand, byggestrøm og håndtering af byggeaffald desuden betalt.

Lavenergihuse med energimærke A2020

Når du bygger hus med os, sørger vi for, at du får en tryg proces fra start til slut.

Du får:

Læs de andre fordele i vores brochure

Se vores katalog og bliv inspireret

Vil du gerne have inspiration til, hvordan dit nye, miljøvenlige drømmehus kan se ud? Så tag et kig i vores katalog. Du kan blandt andet blive klogere på vores hustyper, hvordan vi sammen med dig skaber et miljørigtigt alternativ samt se en masse billeder fra vores tidligere byggeprojekter. Og så får du selvfølgelig også mere viden om, hvem vi er.

Bestil vores katalog her og få en online udgave leveret direkte i din indbakke.

Byg nyt

Vælg den hustype der passer dig og dine behov, og gør det personligt

Vi er klar til at hjælpe!

Er der noget, der er uklart? Mangler du info om en bestemt hustype? Gode råd, når du skal bygge nyt?
Andet info?
Vi hjælper dig gerne på rette vej.
Skriv til os her. Du hører fra os hurtigst muligt.

Få hjælp til at
komme i hus