H-huse

H-huse er let at genkende, fordi det, som navnet indikerer, er formet som et H. Hver af de to lodrette streger i h’et er sin egen afdeling, mens den midterste streg bliver husets samlingspunkt. Det er især populært at indrette huset med en forældreafdeling i den ene side og en børneafdeling i den anden side. Den ene afdeling kan også bygges med separat indgang.

Fordele ved et H-hus

 • Oplagt til børnefamilier, der ønsker en særskilt børne- og forældreafdeling

 • Mange muligheder for hyggekroge og terrasser
 • Køkken-alrummet bliver husets centrale rum
Når du køber et Klimahus,
får du kvalitetsløsninger for 300.000 kr. inkluderet i prisen
LÆS MERE

Vælg den størrelse plantegning, der passer dig

155 m²

165 m²

170 m²

190 m²

Byg H-hus med lavenergiløsninger

Når du bygger med Klimahuse, får du et længehus med lavenergiløsninger. Du får rent faktisk kvalitetsløsninger for 300.000 kr. inkluderet i prisen, når du bygger med os. Overalt i dit nye H-hus kan du se frem til løsninger af høj kvalitet og som er med til at spare dig penge, samtidig med at du gør noget godt for miljøet. Alt inventar og alle hvidevarer til bad, éntre, værelser, bryggers og køkken er f.eks. fra HTH, de indvendige døre er fra Sweedor, du kan vælge frit mellem Troldtekt og gipslofter, mens badeværelserne er udstyret med komplet indbygningstoilet med sæde og bruseløsning fra Unidrain og kvalitetsarmaturer fra Cassøe.

H-hus – et hus med uanede muligheder

I kraft af husets form bliver det naturlige samlingspunkt et køkken-alrum. Det er også her i midten, at man kommer ind i huset via entréen og det store og rummelige bryggers. H-huse kan indrettes med et multirum i midten af værelsesfløjen; et fælles rum til leg og hygge – alt efter børnenes alder. Multirummet kan lægges sammen med køkken-alrummet som en fast eller fleksibel løsning, når der kommer mange gæster i huset. Huset er et godt valg til den store familie, som efterspørger mange værelser og store fællesrum.

Når du bygger et H-hus med os, får du ekstra meget ud af de mange værelser og fællesarealerne. Når vi bygger vores huse, sørger vi nemlig for, at du får det bedst mulige lysindfald, som både bidrager til velvære og sparer dig penge. Med et H-hus fra os får du som standard VELFAC trelags lavenergivinduer og -døre. De sikrer en god isolering, så du får et lavere el- og varmeforbrug, og så er de oven i købet lavet med smalle rammer, så du får så meget lys ind som muligt. Solcelleanlæg er en anden af de kvalitetsløsninger, du får med i prisen, når du køber et H-hus hos os. Solcelleanlægget placeres på taget, som du i øvrigt uden meromkostninger frit kan vælge skal være et saddeltag, ensidig taghældning eller et fladt tag, og over et år dækker det en stor del af dit energiforbrug.

Hvor kan jeg placere et H-hus?

H-huse kan placeres på de fleste byggegrunde, men er især ideelt at placere på en stor byggegrund. Rundt om huset er det flere steder oplagt at anlægge terrasser, fordi husets form indbyder til forskellige hyggekroge. Der er dermed også rig mulighed for at skabe en god sammenhæng mellem udendørs- og indendørsarealer.

I et Klimahus får du de bedste materialer
LÆS MERE

Vi sørger for en tryg byggeproces fra start til slut

Læs mere om byggeprocessen her

6 fordele ved at købe et Klimahus

Du betaler først ved indflytning, når du køber et miljøvenligt hus hos Klimahuse

Når du køber både byggegrund og hus af Klimahuse, er alle udgifter til byggevand, byggestrøm og håndtering af byggeaffald desuden betalt.

 • Byggestrøm = 0 kr

 • Byggevand = 0 kr

 • Byggeaffald = 0 kr

Lavenergihuse med energimærke A2020

Når du bygger hus med os, sørger vi for, at du får en tryg proces fra start til slut.

Du får:

 • Trykprøve

 • Funktionsafprøvning

 • Individuel indregulering

 • Miljøvenligt hus i klasse A2020

 • Fysiske gennemgange ved både 1 og 5 års gennemgang.

Læs de andre fordele i vores brochure

Download brochure  Få vores katalog tilsendt

  Få tilsendt vores katalog og få mere inspiration til, hvordan dit miljøvenlige vinkelhus kan se ud. Du kan også blive klogere på vores klimarigtige løsninger, og hvordan vi i samarbejde med dig skaber et miljørigtigt vinkelhus, der kan holde i 100 år.