Book møde

Bestil katalog

Klimahuse er stolt hussponsor af ’Nybyggerne’

Vi er stolte over endelig at kunne afsløre, at vi er indgået i et spændende samarbejde med det populære tv-program, Nybyggerne. Som officiel sponsor og samarbejdspartner leverer vi fire “råhuse” til programmet

Nybyggerne 2023

I 2023-udgaven af programmet går turen til Sjælland, hvor dette års nybyggere skal ud på deres livs eventyr, når de får lov til at slippe kreativteten fri og udfolde sig i et råt lavenergihus. Husene er udstyret med solcelleanlæg på taget og et opsamlingsbatteri, der gør husene delvist selvforsynende.

Vi er drevet af en vision om at udvikle og levere huse, der ikke kun er smukke og komfortable, men også er enten delvist eller 100% selvforsynende. Derfor er vores råhuse til programmet også bygget med fokus på energieffektivitet.

Vores mål er at inspirere og motivere deltagerne i Nybyggerne til at tænke grønt og integrere bæredygtige principper i deres byggeprojekter. Vi tror på, at selvforsyning ikke kun er en trend, men en nødvendighed i vores kamp mod klimaforandringer. Ved at samarbejde med Nybyggerne kan vi nå ud til en bredere offentlighed og sprede budskabet om, hvor vigtigt det er at træffe miljøbevidste valg, når man bygger sit drømmehjem.

Vi håber, I vil se med til efteråret på TV2 og TV2 PLAY!

Er du interesseret i en uforpligtende byggesnak med Klimahuse?

Du er altid velkommen til at kontakte os.

Sinan Sahin

Salgschef – Midt-, Vest- og Sønderjylland samt Fyn 
Mail: 
sin@klimahuse.com
Telefon: +45 42 12 33 10

Joakim Østergård

Salgschef – Nord- og Østjylland samt Sjælland
Mail: jo@klimahuse.com

Telefon: +45 42 12 33 21

Mød de 4 par

Her er de fire seje par, der deltager i Nybyggerne 2023, som vi er stolt hussponsor af!

Gult hus

Camilla og Mads

Grønt hus

Isabella og Napthali

Rødt hus

Nibras og Obaid

Blåt hus

Winta og Albert