Book møde

Bestil katalog

Små parceller

Denne hustype er en mindre udgave de velkendte parcelhuse. Husene er oplagte til par og små familier, og de er velindrettede – ofte er værelserne placeret sammen med bryggers og entré, mens stuen er placeret i forlængelse af et køkken-alrum.

Se vores små parceller

Sortér efter størrelse

Små parceller - slider
110 m2140 m2

klima-s-110

klima-s-120

klima-s-130a

klima-s-130b

klima-s-130c

klima-s-140

Fordele ved små parceller

Når du køber et Klimahus, får du kvalitetsløsninger for 300.000 kr. inkluderet i prisen

Byg små parceller med lavenergiløsninger

Når du bygger med Klimahuse, får du et mindre parcelhus med lavenergiløsninger. Vi bygger faktisk med så høj kvalitet, at der i et Klimahus på forhånd er lavet tilvalg for ca. 300.000 kr. – og det er selvfølgelig med i prisen. Standard i alle huse er f.eks., at du får inventar til dit køkken, dit bryggers, dit badeværelse, din entré og dine værelser fra HTH. Helt konkret får du, når du køber hus hos os, 1.000 kr. pr. m2-bolig til indkøb af inventar hos HTH. I badeværelset får du bruseløsning og komplet indbygningstoilet fra Cassøe. De indvendige døre er fra Sweedor, og du kan vælge frit mellem Troldtekt og gipslofter samt de forskellige tagtyper: Fladt tag, ensidig taghældning og saddeltag.

Små parceller – huse med en gennemtænkt indretning

De små parceller er gennemtænkt i deres indretning, så pladsen udnyttes optimalt. Der er køkken-alrum i sammenhæng med stuen, og værelserne er typisk placeret i forbindelse med entré og bryggers. Der er adgang til huset fra en entré, som har direkte adgang til et lille bryggers. Som en ekstra bonus, når du køber et mindre parcel hos os, får du et hus, der altid har et perfekt indeklima. Huset er nemlig udstyret med et mekanisk ventilationsanlæg med kølefunktion. Standard i alle Klimahuse er samtidig et solcelleanlæg på taget og trelags lavenergivinduer og –døre fra VELFAC.

Vi sørger for en tryg byggeproces fra start til slut

Kom godt fra start

Tilretning af tegninger. Inde og ude

Materialevalg. Ude og inde

Udtrykket. Inventar, belysning og sanitet

Aftale underskrevet. Byggeprocessen starter

Byggeriet gennemgås. Nøglerne overdrages

6 fordele ved at købe et Klimahus

Energi og opvarmning

Et Klimahus er en god investering, også på den lange bane, og her har energiforbruget en stor andel. Huset er opvarmet og ventileret af ventilationsanlægget, der bruger strøm fra de solceller, som følger med huset.

Lavenergihuse med energimærke A2020

Når du bygger hus med os, sørger vi for, at du får en tryg proces fra start til slut.

Du får:

Læs de andre fordele i vores brochure

Se vores katalog og bliv inspireret

Vil du gerne have inspiration til, hvordan dit nye, miljøvenlige drømmehus kan se ud? Så tag et kig i vores katalog. Du kan blandt andet blive klogere på vores hustyper, hvordan vi sammen med dig skaber et miljørigtigt alternativ samt se en masse billeder fra vores tidligere byggeprojekter. Og så får du selvfølgelig også mere viden om, hvem vi er.

Bestil vores katalog her og få en online udgave leveret direkte i din indbakke.