Små parceller

Denne hustype er en mindre udgave de velkendte parcelhuse. Husene er oplagte til par og små familier, og de er velindrettede – ofte er værelserne placeret sammen med bryggers og entré, mens stuen er placeret i forlængelse af et køkken-alrum.

Når du køber et Klimahus,
får du kvalitetsløsninger for 300.000 kr. inkluderet i prisen
LÆS MERE

Vælg den størrelse plantegning, der passer dig

110 m²

120 m²

130-A m²

130-B m²

130-C m²

140 m²

Byg små parceller med lavenergiløsninger

Når du bygger med Klimahuse, får du et mindre parcelhus med lavenergiløsninger. Vi bygger faktisk med så høj kvalitet, at der i et Klimahus på forhånd er lavet tilvalg for ca. 300.000 kr. – og det er selvfølgelig med i prisen. Standard i alle huse er f.eks., at du får inventar til dit køkken, dit bryggers, dit badeværelse, din entré og dine værelser fra HTH. Helt konkret får du, når du køber hus hos os, 1.000 kr. pr. m2-bolig til indkøb af inventar hos HTH. I badeværelset får du bruseløsning og komplet indbygningstoilet fra Unidrain samt kvalitetsarmaturer fra Cassøe. De indvendige døre er fra Sweedor, og du kan vælge frit mellem Troldtekt og gipslofter samt de forskellige tagtyper: Fladt tag, ensidig taghældning og saddeltag.

Små parceller – huse med en gennemtænkt indretning

De små parceller er gennemtænkt i deres indretning, så pladsen udnyttes optimalt. Der er køkken-alrum i sammenhæng med stuen, og værelserne er typisk placeret i forbindelse med entré og bryggers. Der er adgang til huset fra en entré, som har direkte adgang til et lille bryggers. Som en ekstra bonus, når du køber et mindre parcel hos os, får du et hus, der altid har et perfekt indeklima. Huset er nemlig udstyret med et mekanisk ventilationsanlæg med kølefunktion. Standard i alle Klimahuse er samtidig et solcelleanlæg på taget og trelags lavenergivinduer og –døre fra VELFAC.

Vi sørger for en tryg byggeproces fra start til slut

Læs mere om byggeprocessen her

6 fordele ved at købe et Klimahus

Energi og opvarmning

Et Klimahus er en god investering, også på den lange bane, og her har energiforbruget en stor andel. Huset er opvarmet og ventileret af ventilationsanlægget, der bruger strøm fra de solceller, som følger med huset.

Lavenergihuse med energimærke A2020

Når du bygger hus med os, sørger vi for, at du får en tryg proces fra start til slut.

Du får:

  • Trykprøve

  • Funktionsafprøvning

  • Individuel indregulering

  • Miljøvenligt hus i klasse A2020

  • Fysiske gennemgange ved både 1 og 5 års gennemgang.

Læs de andre fordele i vores brochure

Download brochure    Få vores katalog tilsendt

    Få tilsendt vores katalog og få mere inspiration til, hvordan dit miljøvenlige vinkelhus kan se ud. Du kan også blive klogere på vores klimarigtige løsninger, og hvordan vi i samarbejde med dig skaber et miljørigtigt vinkelhus, der kan holde i 100 år.