Book møde

Bestil katalog

Grunde til salg

Er du på udkig efter en byggegrund til dit nye hus? Så tag et kig på vores grunde til salg i Jylland og på Sjælland. Vores byggegrunde varierer i størrelse, og de er alle placeret i naturskønne områder, samtidig med at de er tæt på by og faciliteter som indkøb, skoler og institutioner. Byggegrundene lever derfor op til de forskellige behov, du kan have til en byggegrund.

Byg nyt hus i naturskønne Skibby

Byg nyt hus i Hornshøj, Holstebro

Vores grunde til salg

Beliggenhed

Skibby

97 huse, heraf 8 dobbelthuse, 25 rækkehuse og 64 villagrunde

Birkelyst, Ikast

14 parcelhuse med grund

Hornshøj, holstebro

12 rækkehuse og 45 parcelhuse

Find din byggegrund hos Klimahuse

Når du køber en byggegrund hos os, får du derfor en grund med mange muligheder, og vælger du at bygge med os, skal du først betale huset, når du får overdraget nøglerne.

Kontakt os

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi har mange års erfaring med at rådgive om, hvordan du vælger den rigtige byggegrund, så du kan indfri ønskerne til dit drømmehus.  

Se vores katalog og bliv inspireret

Vil du gerne have inspiration til, hvordan dit nye, miljøvenlige drømmehus kan se ud? Så tag et kig i vores katalog. Du kan blandt andet blive klogere på vores hustyper, hvordan vi sammen med dig skaber et miljørigtigt alternativ samt se en masse billeder fra vores tidligere byggeprojekter. Og så får du selvfølgelig også mere viden om, hvem vi er.

Bestil vores katalog her og få en online udgave leveret direkte i din indbakke.