Book møde

Bestil katalog

Hornshøj, holstebro

Byggeår: 2020 – 2021
Størrelse: Varierende
Antal: 12 rækkehuse og 45 parcelhuse
Energimærkning: A2020
Energivalg: El, solceller og varmegenvinding

Når du køber et Klimahus, får du kvalitetsløsninger
for 300.000 kr.
inkluderet i prisen

Byg nyt hus i Hornshøj ved Holstebro

I Hornshøj sælger vi attraktive byggegrunde øst for Holstebro. 12 rækkehuse og 45 parcelhuse i et bynært og naturskønt område. Rækkehusene bliver DGNB-certificeret, hvilket er en bæredygtig certificering af bygninger.

Eksempler på huspriser inkl. grund
Vi har samlet nogle forskellige hustyper, så du kan se eksempler på, hvad et klimahus koster inkl. den billigste grund.

Længe-hus – 155m², Hornshøj

Kontant pris

Kontakt os

Type

Længehus

Boligareal

155 m²

H-hus, 155m², Hornshøj

Kontant pris

Kontakt os

Type

H-hus

Boligareal

155 m²

Vinkel-hus – 140m², Hornshøj

Kontant pris

Kontakt os

Type

Vinkelhus

Boligareal

140 m²

Vores grunde til salg

Tilføj din værktøjstip tekst her

Fordele ved at bo i Holstebro
Der er mange grunde til, at Holstebro er et godt sted at bo. Med et hus i Holstebro er du nemlig tæt på det meste. Byen har en attraktiv natur med flere skønne naturområder, mens der er et rigt kultur- og idrætsliv med noget for enhver smag. Byen er flere gange kåret som Danmarks flotteste handelsby, og du kan tage på shopping i den livlige by med Danmarks officielt mest hyggelige gågade.

Holstebro er samtidig en kommune i udvikling. Der kommer stadigt flere tilflyttere, og nye virksomheder og arbejdspladser opstår. Med Holstebromotorvejen kan du samtidig hurtigt komme til og fra andre byer. Du er f.eks. kun 70 minutter fra Aarhus og 20 minutter fra Herning.

Find din byggegrund
Grundene befinder sig blot få kilometer fra Holstebro centrum, hvorfor der er god mulighed for at benytte alt, hvad Holstebro har at byde på. Der er samtidig kort afstand til indkøb, daginstitutioner og skoler og kun få minutters kørsel til motorvejen. Ønsker du at være omgivet af skøn natur, er området også et oplagt valg for dig, da du er tæt på naturområder som Østre Plantage og Vandkraftsøen.

Se de forskellige grundes størrelser og priser her.

Se vores katalog og bliv inspireret

Vil du gerne have inspiration til, hvordan dit nye, miljøvenlige drømmehus kan se ud? Så tag et kig i vores katalog. Du kan blandt andet blive klogere på vores hustyper, hvordan vi sammen med dig skaber et miljørigtigt alternativ samt se en masse billeder fra vores tidligere byggeprojekter. Og så får du selvfølgelig også mere viden om, hvem vi er.

Bestil vores katalog her og få en online udgave leveret direkte i din indbakke.