Book møde

Bestil katalog

Sådan gør vi

Når drømmen om eget hus skal gøres til virkelighed, er det vigtigt at kombinere drømmen med familiens behov i dag og i fremtiden. Skal boligen rumme en familie i udvikling med rammer til flere og større børn? Eller skal den bygges til to voksne mennesker? Er det familiens første, næste eller sidste hus?

Energivenlige drømmehuse

Inspiration til dit klimahus

Nogle har en klar ide i hovedet – andre har behov for at blive inspireret. Vi hjælper med at sætte ord på drømmen, finde ind til behovene og rådgive, så du ender med at flytte ind i det klimahus, der matcher dig og din familiesituation.

Procesbeskrivelsens seks punkter tager udgangspunkt i et familiehus, hvor du selv har fundet din drømmegrund og ønsker at bygge et lavenergihus – og eventuelt gøre det selvforsynende med varme og el. Den enkelte families individuelle valg og muligheder vil i et vist omfang være mindre i projekter med flere huse.

Fra start
Til slut

Når du bygger hus med os, sørger vi for, at du får en tryg proces fra start til slut.

Kom godt fra start.
Vælg den rigtige boligtype

Dialog er et vigtigt værktøj, når du vælger at bygge med Klimahuse. Med udgangspunkt i dine drømme og behov finder vi sammen frem til den rigtige arkitekttegnede boligtype – og størrelse. Inden for den ønskede økonomi. Det er også i denne fase, der skal tages stilling til energi og miljø.

Klimahuse er specialister i at bygge energirigtige huse, der som minimum opfylder bygningsklasse 2020, både som familiehuse, rækkehuse og flerhus-projekter hvor der er fastlagte rammer for husene.

Tilretning af tegninger.
Inde og ude

Når de indledende valg om boligtype og størrelse er truffet, er det tid til at gå i dybden med den indvendige og udvendige formgivning. Vi har stor erfaring i at lytte til – og forstå – kundens ønsker og give en professionel og personlig rådgiving.

Det er nu tegningerne kan tilpasses. Skal der f.eks. være et ekstra værelse på bekostning af et walk-in-closet eller ved at gøre stuen lidt mindre.

Også udendørs kan der også foretages valg. Du ønsker måske en anden tagtype eller har særlige ønsker til carport, garage eller andet.

Materialevalg.
Ude og inde

I fase 3 vælges de indvendige og udvendige materialer.

Indvendigt skal der tages stilling til malerbehandling, valg af klinker, tæpper og gulv, lofttype, døre og vinduesbundstykker.

Det udvendige materialevalg handler om valg af mursten, tagsten, vinduer og døre samt belægningssten på terrasse og i indkørsel.

Klimahuse er klar til at rådgive dig, så de enkelte valg spiller sammen og danner en harmonisk og æstetisk helhed både ude og inde.

Udtrykket. Inventar,
belysning og sanitet

Køkken og bad er to helt centrale rum for langt de fleste familier og derfor et af de mest spændende valg i denne fase. Mulighederne er næsten uanede, og vi er klar til at rådgive.

I denne fase skal der endvidere vælges hårde hvidevarer og sanitet, og der skal træffes beslutninger vedrørende de elektriske installationer.

Det er også nu, der skal tages stilling til lyskilder, f.eks. om der skal være indbyggede spot.

Aftale underskrevet. Byggeprocessen starter

Når alle detaljer er på plads, og aftalen er underskrevet, starter vi på byggeprocessen.

Nu starter selve byggeriet med støbning af fundament, nedgravning af jordvarme, murerarbejde, tømrerarbejde, tag, installering af solceller, trykprøvning, lægning af indvendige klinker, malerarbejde, opsætning af inventar, lægning af gulv og afsluttende energimærkning.

Det tager typisk 6-9 måneder at opføre din bolig alt efter størrelse og andre forhold.

Byggeriet gennemgås.
Nøglerne overdrages

Nu er der afleveringsforretning, hvor vi gennemgår byggeriet. Eventuelle fejl og mangler noteres og bliver udbedret af Klimahuse i samarbejde med den eller de konkrete leverandører og håndværkere.

Nøglerne overdrages – og huset er klar til indflytning. Først nu skal du betale.

Vi gennemgår huset efter både et og fem år efter, du er flyttet ind. Også her har vi ansvaret for udbedringer i henhold til aftale, hvor vi har tegnet en obligatorisk byggeskadeforsikring.

Se vores katalog og bliv inspireret

Vil du gerne have inspiration til, hvordan dit nye, miljøvenlige drømmehus kan se ud? Så tag et kig i vores katalog. Du kan blandt andet blive klogere på vores hustyper, hvordan vi sammen med dig skaber et miljørigtigt alternativ samt se en masse billeder fra vores tidligere byggeprojekter. Og så får du selvfølgelig også mere viden om, hvem vi er.

Bestil vores katalog her og få en online udgave leveret direkte i din indbakke.