Book møde

Bestil katalog

Om os

Klimahuse er en sammenslutning af de fire virksomheder, JEP Byg, NHN Murermester, VM Malerne og UPJ Entreprenør, der tilsammen har mere end 100 års erfaring inden for byggeri og en historie, der går helt tilbage til 1973.

Vi har kontor i Ikast, der er base for vores arkitekter, bygningskonstruktører, civilingeniører, byggeledere og sælgere – og ude i marken har vi vores egne, dygtige tømrere, murere, malere og entreprenører, som er specialister i at bygge Klimahuse. Vi leverer den samme nærhed, service og pålidelighed, som har været vores kendetegn siden 1973.

Vi skaber fremtiden for kunderne

Vi forstår fuldt ud, at et husbyggeri er en af livets store og vigtige beslutninger og investeringer. Derfor gør vi alt for at føre dig sikkert gennem hele processen og skabe dit drømmehus med fokus på energioptimering.

Hos Klimahuse holder vi os konstant ajour med den nyeste klimateknologi og de nyeste byggeteknikker – og vi følger nøje den politiske udvikling, så vi hele tiden kan være på forkant med fremtidens krav og muligheder. For dig betyder det, at du får en bolig baseret på den nyeste klimateknologi, de nyeste teknikker og vores store erfaring på området – vi er nemlig specialister i at tegne og bygge selvforsynende lavenergiboliger, og her har vi valgt at gå foran på området.

Vi bygger både til private og erhverv

Uanset om du er privat kunde eller en større projektmager, der bygger til salg eller udlejning, så er det vores opgave at sikre dig det bedste inden for arkitekttegnede, selvforsynende lavenergihuse. Vi hjælper også med at rive ned og bygge nyt.

Visionære lavenergihuse med en grøn profil

Med et Klimahus får du kort fortalt et hus, der er arkitekttegnet til familiens trivsel – og samtidig er selvforsynende med energi.

Et Klimahus er på forkant med de stigende krav til isolering, indeklima og miljømæssigt energiforbrug. Man behøver ikke være grøn aktivist for at bygge klimavenligt – et kig på de lave energiudgifter bør kunne overbevise de fleste om, at selvforsyning er sund fornuft.

Bliv selvforsynende med et Klimahus

Et Klimahus giver dig mulighed for at gå hele vejen og blive 100 procent selvforsynende med familiens energi via solenergi. Eller du kan vælge at bygge et lavenergihus, hvor du er delvist selvforsynende – også her opnår du en stor besparelse på energiregningen. Du sætter selv ambitionsniveauet. I begge tilfælde lever du op til alle krav og regler til fremtidens byggeri.

Se vores katalog og bliv inspireret

Vil du gerne have inspiration til, hvordan dit nye, miljøvenlige drømmehus kan se ud? Så tag et kig i vores katalog. Du kan blandt andet blive klogere på vores hustyper, hvordan vi sammen med dig skaber et miljørigtigt alternativ samt se en masse billeder fra vores tidligere byggeprojekter. Og så får du selvfølgelig også mere viden om, hvem vi er.

Bestil vores katalog her og få en online udgave leveret direkte i din indbakke.