Book møde

Bestil katalog

Udstillingshuse

Når du overvejer at bygge nyt, kan det være en god idé at besøge et udstillingshus. I et udstillingshus får du nemlig en masse konkret inspiration til, hvordan dit nye hus kan se ud.  

Vores udstillingshuse

Med et besøg i et udstillingshus får du en fornemmelse af både størrelse og kvalitet. Skal du flytte til en ny by, er det også en god måde at få en fornemmelse af området. Her på siden kan du se vores udstillingshuse, og der kommer løbende nye til forskellige steder i landet.

Bøgebakken 47, 7400 Herning

Type

Vinkelhus

Boligareal

174 m2

Åbent

Søndag 13-16

Klokkevænget 1, 3300 Kregme

Type

Vinkelhus

Boligareal

177 m2

Status

Under opførelse

Helstrupbakken 41, Snejbjerg

Type

Vinkelhus

Boligareal

190 m2

Åbent

Åbent efter aftale

Havholm Agervej 4, 4050 Skibby

Type

Længehus

Boligareal

180 m2

Åbent

Åbent efter aftale

Tvillingerne 7, 7500 Holstebro

Type

Vinkelhus

Boligareal

191 m2

Status

Solgt

Tvillingerne 5, 7500 Holstebro

Type

Længehus

Boligareal

170 m2

Status

Solgt

Hvorfor besøge et udstillingshus?

Når du overvejer at bygge nyt hus, er der meget, du skal overveje, og det kan være svært at overskue. En af de nemmeste måder at få håndgribelig inspiration til dit nye hus er ved at besøge et udstillingshus. Her kan du se, hvordan vores huse ser ud og få gode idéer til, hvad der er vigtigt, at dit hus indeholder. Et besøg i et udstillingshus kan derfor også være et godt udgangspunkt til en evt. videre samtale om behovene og ønskerne til dit nye hus.

Køkken alrum i udstillingshus
Soveværelse i udstillingshus

Hvornår kan jeg besøge jeres udstillingshuse?

For alle vores udstillingshuse gælder det, at de er åbne efter aftale, så hvis du ønsker at besøge et hus, kan du altid kontakte os på salg@klimahuse.com. Udover, at husene er åbne efter aftale, kan du også se specifikke åbningstider under de enkelte huse.

Rådgivning til at indfri dine boligdrømme

Når du besøger et af vores udstillingshuse, vil du altid blive mødt af en af vores byggerådgivere. Byggerådgiveren gør dig klogere på udstillingshuset, nybyg generelt samt hvilke fordele der er ved at bygge dit nye hus i samarbejde med Klimahuse.

En tur rundt i et af vores udstillingshuse kan gøre, at du opdager muligheder, som du ellers ikke ville have tænkt over, og måske opstår der også spørgsmål, som du ellers ikke havde, fordi snakken naturligt falder på de store og små ting, når et nyt hus skal bygges.

Badeværelse i udstillingshus
Køkken i udstillingshus

Et udstillingshus er din inspiration

Når du besøger et af vores udstillingshuse, ser du et konkret eksempel på, hvordan et klimahus kan se ud. Hos Klimahuse bygger vi 7 forskellige hustyper, og i fællesskab kan vi tilrette tegningerne til de enkelte hustyper, så du får lige præcis det hus, du drømmer om.  

Et klimahus er et miljøvenligt lavenergihus

Hos Klimahuse bygger vi udelukkende lavenergihuse. Det betyder, at når du bygger med os, får du et hus, som er på forkant med de stigende krav til isolering, indeklima og miljømæssigt energiforbrug. I et klimahus er der altid kvalitetsløsninger for 300.000 kr. inkluderet i prisen, f.eks. solcelleanlæg og mekanisk ventilationsanlæg med kølefunktion.   

Værelse i udstillingshus

Se vores katalog og bliv inspireret

Vil du gerne have inspiration til, hvordan dit nye, miljøvenlige drømmehus kan se ud? Så tag et kig i vores katalog. Du kan blandt andet blive klogere på vores hustyper, hvordan vi sammen med dig skaber et miljørigtigt alternativ samt se en masse billeder fra vores tidligere byggeprojekter. Og så får du selvfølgelig også mere viden om, hvem vi er.

Bestil vores katalog her og få en online udgave leveret direkte i din indbakke.

Book et møde om

Bøgebakken 47, 7400 Herning

Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Navn
email
telefon