Book møde

Bestil katalog

Fremtidens lavenergihuse

Grønt er det nye sort

Det har aldrig været så vigtigt som nu at tænke grønt og klimabevidst. Derfor er Klimahuse stolte over længe at have været landets førende til at opføre selvforsynende lavenergihuse.

Alle Klimahuse er opført som lavenergihuse energiklasse A2020. Sammen med et krav om en høj isolering i klimaskærmen, gør dette boligerne så tætte, at der kræves en betydeligt mindre energi til opvarmning af boligerne end en traditionel bolig.

Som standard er et Klimahuse udstyret med et varmepumpeanlæg med varmegenvinding, både til opvarmning og til produktion af varmt brugsvand. Derudover monteres der som standard på alle Klimahuse et 2kW solcelleanlæg, der over et år dækker størstedelen af udgiften til boligens drift. Et tip for bedre at kunne udnytte den strøm solcellerne producerer er, at man indstiller opvaskemaskine, tørretumbler, vaskemaskine eller andet til at køre midt på dagen, når solen skinner.

Alle Klimahuse er registreret som el-opvarmede huse, og der kan derfor søges om reduktion af elregningen ved forbrug over 4000 kW. Alt i alt kan det hurtigt betale sig at bo i et Klimahus – både for din pengepung og for miljøet.

Vinkelhus med plads til familien

Huset er opført med Taurus mursten og med fladt tag med tagpap. Carport og depot er beklædt med sort træbeklædning. Huset er opført med et 5kWh solcelleanlæg og 5kW batteri med hybrid inverter. Derudover er der i boligen en luft til vand varmepumpe med varmegenvinding og kølekomfort, og der er gulvvarme i hele huset.

I værelser, køkken/alrum og stue er der lagt laminatgulv, som er meget vedligeholdelsesvenligt og slidstærkt; perfekt til den aktive børnefamilie med husdyr.

Boligen er indrettet med tre store værelser med indbyggede skabe i to af værelserne. De er forbundet af en gang med godt lysindfald. Derudover er der to badeværelser, depot og bryggers med teknikskab. Gangen ender ud i et stort gennemlyst køkken/alrum, med god plads til samvær og til den store familie. I køkken/
alrummet er der monteret et 90×120 cm. ovenlysvindue med regn-sensor over køkken-øen. Både køkken/alrum og stue har store vinduespartier, som bidrager til et behageligt naturligt lys i boligen. I soveværelset er der god plads, samt eget badeværelse og skabsarrangement.

Fra køkken/alrum og stue er der udgang til en stor overdækket terrasse mod syd. Selve gårdhaven giver gode muligheder for hyggelige samvær på træterrassen for hele familien. Carporten er dobbelt og kan give ly til to biler.

Opsummering

– Kvalitetsløsninger “allinhusive” følger altid med et Klimahus; som blandt meget andet indeholder: A2020 energimærkning, Luft til vand eller luft til luft varmepumpeanlæg, 2kW solcelleanlæg, fuldautomatisk ventilationsanlæg med varmegenvinding og kølekomfort, HTH/KVIK-køkken (1.000kr./m² bolig), væghængte toiletter med skjult cisterne, Troldtekt eller gips lofter, Velfac 200 lavenergi vinduer og meget mere.

– Individuelle tests som udtørringsrapport, tætheds- og funktionsafprøvning

– Mulighed for finansiering af byggegrunden under hele byggeperioden

– 0 kr. i udbetaling – betaling først ved indflytning

Er du interesseret?
Så kontakt Sinan Sahin

Åbent

Søndag 13-16

Type

Vinkelhus

Størrelse

174 m2

Energimærke

A2020

Pris

Kontakt for pris

Når du køber et Klimahus, får du kvalitetsløsninger for 300.000 kr. inkluderet i prisen

Plantegning over huset

Galleri

Er du interesseret i
Bøgebakken 47, 7400 Herning?

Brug vores formular

Se vores katalog og bliv inspireret

Vil du gerne have inspiration til, hvordan dit nye, miljøvenlige drømmehus kan se ud? Så tag et kig i vores katalog. Du kan blandt andet blive klogere på vores hustyper, hvordan vi sammen med dig skaber et miljørigtigt alternativ samt se en masse billeder fra vores tidligere byggeprojekter. Og så får du selvfølgelig også mere viden om, hvem vi er.

Bestil vores katalog her og få en online udgave leveret direkte i din indbakke.