Dobbelt & rækkehuse

Denne hustype kan både fungere som dobbelthus og som rækkehus. Det er velindrettede huse, der kan opfylde behovet hos de fleste par – uanset alder – og som er lette at indrette både til hygge og til de daglige behov og interesser.

Når du køber et Klimahus,
får du kvalitetsløsninger for 300.000 kr. inkluderet i prisen
LÆS MERE

Vælg den størrelse plantegning, der passer dig

97a m²

97b m²

115 m²

132 m²

Byg dobbelthus eller rækkehus med lavenergiløsninger

Når du bygger med Klimahuse, får du et dobbelthus eller et rækkehus med lavenergiløsninger. Rent faktisk får du kvalitetsløsninger for 300.000 kr. inkluderet i prisen, når du bygger med os. Uanset om du er på udkig efter et dobbelthus eller et rækkehus, kan du være sikker på, at når du bygger med os, får du et hus med en masse lavenergiløsninger. Det gælder bl.a. inventar til køkken, bryggers, entré, bad og værelser fra HTH, komplet indbygningstoilet med sæde og bruseløsning fra Unidrain og kvalitetsarmaturer fra Cassøe på badeværelserne, indvendige døre fra Sweedor og frit valg mellem Troldtekt og gipslofter.

Dobbelthuse og rækkehuse med gennemtænkt indretning

Husene er gennemtænkt i deres indretning, så pladsen udnyttes optimalt. Der er køkken-alrum i sammenhæng med stuen, og værelserne er typisk placeret i forbindelse med entré og bryggers. Der er adgang til huset fra en éntre, som har direkte adgang til et lille bryggers. Husene kan sammenbygges eller være adskilt med carport/udhus.

Du får ekstra meget for pengene, når du bygger et dobbelthus eller et rækkehus med os. Standard i alle vores huse er bl.a. trelags lavenergivinduer og –døre fra VELFAC. De bidrager til en god isolering, så du kan spare penge på dit forbrug af varme og el. De er samtidig lavet med smalle rammer, så du kan nyde godt af så meget lysindfald som muligt.

Solcelleanlæg er en anden af de kvalitetsløsninger, du får med i prisen, når du køber et H-hus hos os. Solcelleanlægget placeres på taget, som du i øvrigt uden meromkostninger frit kan vælge skal være et saddeltag, ensidig taghældning eller et fladt tag, og over et år dækker anlægget en stor del af dit energiforbrug.

Vi sørger for en tryg byggeproces fra start til slut

Læs mere om byggeprocessen her

6 fordele ved at købe et Klimahus

Energi og opvarmning

Et Klimahus er en god investering, også på den lange bane, og her har energiforbruget en stor andel. Huset er opvarmet og ventileret af ventilationsanlægget, der bruger strøm fra de solceller, som følger med huset.

Lavenergihuse med energimærke A2020

Når du bygger hus med os, sørger vi for, at du får en tryg proces fra start til slut.

Du får:

  • Trykprøve

  • Funktionsafprøvning

  • Individuel indregulering

  • Miljøvenligt hus i klasse A2020

  • Fysiske gennemgange ved både 1 og 5 års gennemgang.

Læs de andre fordele i vores brochure

Download brochure    Få vores katalog tilsendt

    Få tilsendt vores katalog og få mere inspiration til, hvordan dit miljøvenlige vinkelhus kan se ud. Du kan også blive klogere på vores klimarigtige løsninger, og hvordan vi i samarbejde med dig skaber et miljørigtigt vinkelhus, der kan holde i 100 år.