Book møde

Bestil katalog

Dobbelt & rækkehuse

Denne hustype kan både fungere som dobbelthus og som rækkehus. Det er velindrettede huse, der kan opfylde behovet hos de fleste par – uanset alder – og som er lette at indrette både til hygge og til de daglige behov og interesser.

Se vores dobbelt & rækkehuse

Sortér efter størrelse

Dobblelt - slider
85 m2115 m2

klima-d 102 og 62

klima-d-115

klima-r 115

klima-d-132

klima-d 132

klima-r 85

klima-d-97a

klima-d-97b

klima-r 97

Fordele ved et dobbelt eller rækkehus

Når du køber et Klimahus, får du kvalitetsløsninger for 300.000 kr. inkluderet i prisen

Byg dobbelthus eller rækkehus med lavenergiløsninger

Når du bygger med Klimahuse, får du et dobbelthus eller et rækkehus med lavenergiløsninger. Rent faktisk får du kvalitetsløsninger for 300.000 kr. inkluderet i prisen, når du bygger med os. Uanset om du er på udkig efter et dobbelthus eller et rækkehus, kan du være sikker på, at når du bygger med os, får du et hus med en masse lavenergiløsninger. Det gælder bl.a. inventar til køkken, bryggers, entré, bad og værelser fra HTH, komplet indbygningstoilet og bruseløsning fra Cassøe på badeværelserne, indvendige døre fra Sweedor og frit valg mellem Troldtekt og gipslofter.

Dobbelthuse og rækkehuse med gennemtænkt indretning

Husene er gennemtænkt i deres indretning, så pladsen udnyttes optimalt. Der er køkken-alrum i sammenhæng med stuen, og værelserne er typisk placeret i forbindelse med entré og bryggers. Der er adgang til huset fra en éntre, som har direkte adgang til et lille bryggers. Husene kan sammenbygges eller være adskilt med carport/udhus.

Udnyt din plads optimalt

Husene er gennemtænkt i deres indretning, så pladsen udnyttes optimalt. Der er køkken-alrum i sammenhæng med stuen, og værelserne er typisk placeret i forbindelse med entré og bryggers. Der er adgang til huset fra en éntre, som har direkte adgang til et lille bryggers. Husene kan sammenbygges eller være adskilt med carport/udhus.

Solcelleanlæg inkluderet

Solcelleanlæg er en anden af de kvalitetsløsninger, du får med i prisen, når du køber et H-hus hos os. Solcelleanlægget placeres på taget, som du i øvrigt uden meromkostninger frit kan vælge skal være et saddeltag, ensidig taghældning eller et fladt tag, og over et år dækker anlægget en stor del af dit energiforbrug.

Vi sørger for en tryg byggeproces fra start til slut

Kom godt fra start

Tilretning af tegninger. Inde og ude

Materialevalg. Ude og inde

Udtrykket. Inventar, belysning og sanitet

Aftale underskrevet. Byggeprocessen starter

Byggeriet gennemgås. Nøglerne overdrages

6 fordele ved at købe et Klimahus

Energi og opvarmning

Et Klimahus er en god investering, også på den lange bane, og her har energiforbruget en stor andel. Huset er opvarmet og ventileret af ventilationsanlægget, der bruger strøm fra de solceller, som følger med huset.

Lavenergihuse med energimærke A2020

Når du bygger hus med os, sørger vi for, at du får en tryg proces fra start til slut.

Du får:

Læs de andre fordele i vores brochure

Se vores katalog og bliv inspireret

Vil du gerne have inspiration til, hvordan dit nye, miljøvenlige drømmehus kan se ud? Så tag et kig i vores katalog. Du kan blandt andet blive klogere på vores hustyper, hvordan vi sammen med dig skaber et miljørigtigt alternativ samt se en masse billeder fra vores tidligere byggeprojekter. Og så får du selvfølgelig også mere viden om, hvem vi er.

Bestil vores katalog her og få en online udgave leveret direkte i din indbakke.