I ET KLIMAHUS FÅR DU DE BEDSTE MATERIALER

Når du køber et Klimahus, får du et hus, hvor kvaliteten er i top. Vi anvender nemlig udelukkende kvalitetsmaterialer og kvalitetsløsninger fra starten, så du ikke behøver at opgradere særlig meget. Faktisk får du med et Klimahus kvalitetsløsninger for 300.000 kr. inkluderet i prisen.

LÆS OM VORES KLIMA

Kvaliteten starter allerede,
før vi bygger

Vi hjælper med at samle jeres drømme, ønsker og behov og få det hele ned på papir. Når huset matcher jeres drømme, behov og økonomi, sørger vi for at ansøge om byggetilladelse. Desuden laver vi jordbundsundersøgelser, opretter en entrepriseforsikring mod brand og storm, og vi står for afsætning af huset på grunden, stiller affaldscontainere op og sørger selvfølgelig også for al bortskaffelse af byggeaffald. Vi opretter også den lovpligtige byggeskadeforsikring.

Fundamentet bærer det hele

Alle Klimahuses fundamenter er funderet helt ned på bæredygtig grund. Alle fundamenter udføres samtidig med radonsikring. De første 15 meter kabler og ledninger fra skel og frem til huset er desuden med i prisen.

Ydervægge giver personlighed

Hos Klimahuse murer vi alle vores huse i teglsten, og vi har et stort udvalg af både sten og fuger. Alle sålbænke udføres som skråtstillede rulleskifter.

Tagløsningen giver huset stil

Hos kan du selv vælge, hvilken tagløsning du vil have; fladt tag, ensidig taghældning, saddeltag med murede gavle eller saddeltag med valm. Prisen er selvfølgelig den samme lige meget, hvad du vælger.

Lad lyset komme ind

Standard i alle Klimahuse er Velfac trelags lavenergivinduer og -døre. De har smalle rammer, hvilket øger andelen af glas og hermed også lysindfaldet. De giver samtidig huset et rent udtryk, hvor der ikke er synlig forskel på faste og gående partier.

Hos Klimahuse vælger vi altid kvalitet, og ved Velfac vinduer får du kvalitetsvinduer for ca. 50.000 kr. ekstra i forhold til almindelige standardvinduer.

Indvendige døre

De indvendige døre i et Klimahus er som standard udført i en glat massiv dør fra Swedoor. De er udført med stålgreb og afsluttet med indfatning og selvfølgelig uden dørtrin.

Med indvendige døre fra Swedoor får du kvalitetsdøre for ca. 13.300 kr. ekstra i forhold til almindelige standarddøre.

Ægte træ øger komforten

Vi har som standard valgt at udføre alle trægulve som rigtige trægulve. De er behagelige at gå på og smukke at se på.

Vægge

Alle vægge i et Klimahus er pålagt filt og malet med kvalitetsmaling, men inden det sker, er huset testet for fugt. Vi maler nemlig ikke et hus, før vi har en rapport, der dokumenterer, at huset er helt tørt. Det sikrer jer et hus med et godt indeklima mange år frem i tiden.

Vi bruger maling fra Flügger, og det betyder, at du får kvalitetsmaling for ca. 8.375 kr. ekstra i forhold til almindelig standardmaling.

Lofter

Hos Klimahuse kan du frit vælge mellem glatspartlede gipslofter eller lofter i Troldtekt. Derved kan I give rummene det udtryk, I ønsker.

Med gipslofter og hvidmalet med Flügger maling får du kvalitetslofter for ca. 55.000 kr. ekstra i forhold til almindelige standardlofter.

Varme i gulvet

Under alle klinkegulve er der som standard monteret comfortvarme. Det gør gulvet rart at gå på for både små og store fødder.

Inventar og hvidevarer

I alle vores Klimahuse leveres som standard inventar og hvidevarer til køkken, entré, bad, bryggers og værelser fra HTH. Med køkken, bad og garderobe fra HTH er kvaliteten sikret.

El-varme i fodlisten

Alle rum har suppleringsvarme som el-varme, der er skjult smart i et særligt fodpanel. De er helt fri for synlige radiatorer og derved åbner der sig mange indretningsmuligheder.

Solceller pynter på økonomien

Solceller er en unik opfindelse, der er standard i alle Klimahuse. Det er godt for miljøet og for elregningen. Vi er eksperter i at placere solcellerne, så de ikke skæmmer huset. Solcellerne er selvfølgelig en del af prisen på et Klimahus.

Med solceller på taget får du kvalitet for ca. 50.000 kr. ekstra i forhold til huse uden solceller.

VVS er også en del af huset

I alle Klimahuse monteres som standard komplet bruseløsning og indbygningstoilet med sæde fra Unidrain samt kvalitetsarmaturer fra Cassøe i bryggers, bad og køkken.

Ved indbygningstoilet får du kvalitet for ca. 9.600 kr. ekstra i forhold til et almindeligt gulvmonteret toilet. Ved Unidrain bruseniche får du kvalitet for ca. 11.000 kr. ekstra i forhold til en almindelig bruseniche.

Besparelsen ligger i teknikken

Standard i Klimahuse er et mekanisk ventilationsanlæg med varmegenvinding. Det sørger for, at indeklimaet i din bolig er perfekt afstemt hele året rundt.

Alle vores Klimahuse bliver samtidig individuelt tæthedstestet baseret på resultater fra mere end 10 tests. Vi sørger for energimærkning af boligen og al teknik i huset gennemgår en individuel funktionsafprøvning. Alt sammen sørger vi selvfølgelig for, inden vi overdrager boligen til jer.

Med ventilationsanlæg med varmegenvinding får du kvalitet for ca. 115.000 kr. ekstra i forhold til huse med naturlig ventilation.

VI VIL GERNE HØRE FRA DIG    Ofte kan det være en fordel at sætte ord på alle tankerne.

    Derfor er du også altid velkommen til at booke et møde med en af vores dygtige
    byggerådgivere fra netop dit område.