Book møde

Bestil katalog

I et klimahus får du de bedste materialer

Når du køber et Klimahus, får du et hus, hvor kvaliteten er i top. Alt fra stil og materialer, vi anvender nemlig udelukkende kvalitetsmaterialer og kvalitetsløsninger fra starten, så du ikke behøver at opgradere særlig meget.

Faktisk får du med et Klimahus kvalitets- materialer og løsninger for 300.000 kr. inkluderet i prisen.

Kvaliteten starter allerede, før vi bygger

Vi hjælper med at samle jeres drømme, ønsker og behov og få det hele ned på papir. Når huset matcher jeres drømme, behov og økonomi, sørger vi for at ansøge om byggetilladelse. Desuden laver vi jordbundsundersøgelser, opretter en entrepriseforsikring mod brand og storm, og vi står for afsætning af huset på grunden, stiller affaldscontainere op og sørger selvfølgelig også for al bortskaffelse af byggeaffald. Vi opretter også den lovpligtige byggeskadeforsikring.

Fundamentet bærer det hele

Alle Klimahuses fundamenter er funderet helt ned på bæredygtig grund. Alle fundamenter udføres samtidig med radonsikring. De første 15 meter kabler og ledninger fra skel og frem til huset er desuden med i prisen.

Ydervægge giver personlighed

Hos Klimahuse murer vi alle vores huse i teglsten, og vi har et stort udvalg af både sten og fuger. Alle sålbænke udføres som skråtstillede rulleskifter.

Tagløsningen giver huset stil

Hos Klimahuse tilbyder vi forskellige tagløsninger som fladt tag, ensidig taghældning, saddeltag med murede gavle eller saddeltag med valm. På den måde kan du give husets yderside den stil, der passer til jer.

Lad lyset komme ind

Standard i alle Klimahuse er Velfac trelags lavenergivinduer og -døre. De har smalle rammer, hvilket øger andelen af glas og hermed også lysindfaldet. De giver samtidig huset et rent udtryk, hvor der ikke er synlig forskel på faste og gående partier.

Hos Klimahuse vælger vi altid kvalitet, og ved Velfac vinduer får du kvalitetsvinduer for ca. 50.000 kr. ekstra i forhold til almindelige standardvinduer.

Indvendige døre

De indvendige døre i et Klimahus er som standard udført i en glat massiv dør fra Swedoor. De er udført med stålgreb og afsluttet med indfatning og selvfølgelig uden dørtrin.

Med indvendige døre fra Swedoor får du kvalitetsdøre for ca. 13.300 kr. ekstra i forhold til almindelige standarddøre.

Vægge

Alle vægge i et Klimahus er pålagt filt og malet med kvalitetsmaling, men inden det sker, er huset testet for fugt. Vi maler nemlig ikke et hus, før vi har en rapport, der dokumenterer, at huset er helt tørt. Det sikrer jer et hus med et godt indeklima mange år frem i tiden.

Vi bruger maling fra Flügger, og det betyder, at du får kvalitetsmaling for ca. 8.375 kr. ekstra i forhold til almindelig standardmaling.

Lofter

Hvilket tag og hvilken facade du vælger til dit nye hus har stor betydning for husets samlede udformning, og det indtryk man får, når man ser på det.

Inventar og hvidevarer

I alle vores Klimahuse leveres som standard inventar og hvidevarer til køkken, entré, bad, bryggers og værelser fra HTH. Med køkken, bad og garderobe fra HTH er kvaliteten sikret.

Solceller pynter på økonomien

Solceller er en unik opfindelse, der er standard i alle Klimahuse. Det er godt for miljøet og for elregningen. Vi er eksperter i at placere solcellerne, så de ikke skæmmer huset. Solcellerne er selvfølgelig en del af prisen på et Klimahus.

VVS er også en del af huset

I alle Klimahuse monteres som standard komplet bruseløsning, indbygningstoilet med sæde og kvalitetsarmaturer fra Cassøe i bryggers, bad og køkken. Som standard monteres der linjeafløb fra Unidrain.

Med de samlede kvalitetsløsninger får du ekstra kvalitet til en værdi af ca. 20.000 kr. i forhold til almindelige løsninger.

Besparelsen ligger i teknikken

Standard i Klimahuse er et mekanisk ventilationsanlæg med varmegenvinding. Det sørger for, at indeklimaet i din bolig er perfekt afstemt hele året rundt.

Alle vores Klimahuse bliver samtidig individuelt tæthedstestet baseret på resultater fra mere end 10 tests. Vi sørger for energimærkning af boligen og al teknik i huset gennemgår en individuel funktionsafprøvning. Alt sammen sørger vi selvfølgelig for, inden vi overdrager boligen til jer.

Med ventilationsanlæg med varmegenvinding får du kvalitet for ca. 115.000 kr. ekstra i forhold til huse med naturlig ventilation.

Se vores katalog og bliv inspireret

Vil du gerne have inspiration til, hvordan dit nye, miljøvenlige drømmehus kan se ud? Så tag et kig i vores katalog. Du kan blandt andet blive klogere på vores hustyper, hvordan vi sammen med dig skaber et miljørigtigt alternativ samt se en masse billeder fra vores tidligere byggeprojekter. Og så får du selvfølgelig også mere viden om, hvem vi er.

Bestil vores katalog her og få en online udgave leveret direkte i din indbakke.