Projekbeskrivelse

Byggeår: 2020 – 2022
Størrelser: Varierende
Antal: 97 huse, 25 rækkehuse, 64 villagrunde, 8 små villagrunde
Stentype: Ikke defineret
Energivalg: El, solceller og varmegenvinding

Når du køber et Klimahus,
får du kvalitetsløsninger for 300.000 kr. inkluderet i prisen
LÆS MERE

SKIBBY

Byggeår: 2021 – 2023
Størrelser: Varierende
Antal: 97 huse, heraf 8 dobbelthuse, 25 rækkehuse og 64 villagrunde
Energimærkning: A2020
Energivalg: El, solceller og varmegenvinding

Når du køber et Klimahus,
får du kvalitetsløsninger for 300.000 kr. inkluderet i prisen
LÆS MERE

Vores projekt på Skibby Bakke er et blandet projekt med både rækkehuse og villagrunde i et dejligt område tæt på Roskilde og Frederikssund. Hele byggemodningen har haft stor fokus på at lave et LAR-område, så alt regnvand på det store areal bliver håndteret inde på området.

Alle rækkehusene i projektet bliver DGNB-certificeret – din garanti og dokumentation for, at byggeriet er opført i en bæredygtig kvalitet. Vi planlægger ligeledes at få nogle af parcelhusene i området certificeret.

Læs mere om projektet

Transport og omgivelser

Skibby er placeret i Nordsjælland og er centralt placeret mellem Roskilde, Frederikssund og Holbæk i Hornsherred. Skibby har en stor skole, Fjorlandsskolen, i byens østlige udkant. Derudover er der idrætsklubber med mulighed for fodbold, badminton og håndbold etc. i centeret ved Skibbyhallen, som ligger i den sydlige del af byen. Syd for det nye boligområde er der udlagt et stort areal til en ny børnehave. Der er også børnepasning gennem dagplejer.

Der er nemme offentlige forbindelser til både Roskilde og Frederikssund, som gør det nemt at komme ind til de nærmeste byer. Der er også blevet oprettet en ny busforbindelse, hvor man kan komme til uddannelsesbyen Hillerød.

Et veludviklet bycenter kan man også finde, hvor der er mulighed for at købe næsten alt. Der er dagligvarebutikker og et stort udvalgt af specialbutikker. Desuden er der mange parkeringspladser uden tidsbegrænsning.

boligplan byggegrunde skibby roskilde

Sammenhæng og bæredygtighed

Skibby er en by med mange muligheder for forskellige aktiviter selvom byens størrelse er lille. Klimahuset har en vision med det nye boligområde. Visionen med boligområdet er at udvide Skibby og skabe en helhed, så dette nye område ikke bliver afskåret fra det resterende af byen. De andre beboere som ikke bor i området inviteres også til at benytte alle områdets nye muligheder. Sammenhæng og bæredygtighed er store fokusområder i alle Klimahuse projekter med større udstykninger. Der er heller ikke langt med offentlig transport til de større byer omkring Skibby. Roskilde er bl.a. en rigtig hyggelig by med den smukkeste domkirke, museer og selvfølgelig den årlige Roskilde Festival.

Boliger i Skibby nær Roskilde
Smukke omgivelser i Skibby Bakke kort afstand fra Roskilde
Skibby Bakke boliger på den anden side af Roskilde fjorden

Drømmebolig på Skibby Bakke

VI VIL GERNE MØDES MED DIG


    Ofte kan det være en fordel at sætte ord på alle tankerne.

    Derfor er du også altid velkommen til at booke et møde med en af vores dygtige
    byggerådgivere fra netop dit område.