Book møde

Bestil katalog

Byg nyt hus med Klimahuse

Går du med en drøm om at bygge nyt? Så er du landet det helt rigtige sted! Hos Klimahuse bygger vi nemlig miljøvenlige huse i hele landet.

Hvorfor bygge nyt?

At bygge nyt er en fantastisk mulighed for at sætte dit eget præg på dit kommende hus. Når du bygger nyt, vælger du nemlig selv alt fra tag og mursten til inventar og materialer. Som nybygger kan du også se frem til et vedligeholdelsesfrit hjem de næste mange år, hvor du slipper for de uforudsete udgifter, der er i forbindelse med renovering.

Miljøet er vigtigt for os

Hos Klimahuse passer vi på klimaet. Derfor bygger vi kun energirigtige huse, som lever op til de nyeste energikrav. For dig betyder det, at du får kvalitetsløsninger for 300.000 kr. med i prisen, når du køber et Klimahus. Løsningerne indebærer bl.a. et solcelleanlæg, en varmepumpe og et ventilationsanlæg.

Priser

Ofte er det billigere at bygge et nyt hus fremfor at købe et gammelt. Det kan nemlig være en dyr fornøjelse at renovere et gammelt hus, fordi man aldrig helt ved, hvad der gemmer sig bag vægge og lofter. Derudover er et nyt hus typisk billigere at bo i, fordi der er tænkt mere over energiløsningerne. Du vil derfor både få et lavere energiforbrug og varmeforbrug. Se priseksempler på, hvad det koster at bygge nyt i Hornshøj ved Holstebro og Birkelyst i Ikast. 

Forskellige hustyper til forskellige behov

Med et typehus får du stadig rig mulighed for at sætte dit eget præg. Derudover er det også en billigere løsning end at få bygget et arkitektegnet hus. Med et typehus er plantegningen kridtet op, så du får et fremtidssikret hjem med energivenlige løsninger. Hos Klimahuse kan du vælge mellem 7 forskellige hustyper, som dækker behovet hos de fleste nybyggere. I fællesskab kan vi tilrette tegningerne og skabe dit personlige drømmehus.

Vi er klar til at hjælpe!

Er der noget, der er uklart? Mangler du info om en bestemt hustype? Gode råd, når du skal bygge nyt?
Andet info?
Vi hjælper dig gerne på rette vej.
Skriv til os her. Du hører fra os hurtigst muligt.

Giv os et kald!

Har du nogle ubesvarede spørgsmål? Så kontakt os. Vi sidder altid klar til at hjælpe dig med at komme tættere på dine boligdrømme.

Se vores katalog og bliv inspireret

Vil du gerne have inspiration til, hvordan dit nye, miljøvenlige drømmehus kan se ud? Så tag et kig i vores katalog. Du kan blandt andet blive klogere på vores hustyper, hvordan vi sammen med dig skaber et miljørigtigt alternativ samt se en masse billeder fra vores tidligere byggeprojekter. Og så får du selvfølgelig også mere viden om, hvem vi er.

Bestil vores katalog her og få en online udgave leveret direkte i din indbakke.