Book møde

Bestil katalog

Birkelyst, Ikast

Byggeår: 2020 – 2021
Størrelse: Varierende
Antal: 14 parcelhuse med grund
Energimærkning: A2020
Energivalg: El, solceller og varmegenvinding

Når du køber et Klimahus, får du kvalitetsløsninger
for 300.000 kr.
inkluderet i prisen

Byg nyt hus i attraktive Birkelyst i Ikast

Byg dit helt nye hus på en af de 14 attraktive byggegrunde på Birkelyst i Ikast. Vi bygger selvforsynende lavenergivillaer, der passer til dine behov. Den nye klimateknologi og de nyeste byggeteknikker bliver derfor anvendt i opførslen af klimahuse. For dig betyder det, at du kan se frem til et velisoleret hus med lavt energiforbrug.

Eksempler på hustyper
Vil du vide, hvad det koster at bygge et nyt hus med Klimahuse? Vi har her samlet nogle eksempler på forskellige hustyper. Priserne er for et klimahus inkl. den billigste grund.

Vinkelhus – 140m², Birkelyst

Kontant pris

Kontakt os

Type

Vinkelhus

Boligareal

140 m²

H-hus, 166 m², Birkelyst

Kontant pris

Kontakt os

Type

H-hus

Boligareal

166 m²

Længehus – 170m², Birkelyst

Kontant pris

Kontakt os

Type

Vinkelhus

Boligareal

170 m²

Vores grunde til salg

Tilføj din værktøjstip tekst her

Ikast – en hyggelig by
I hjertet af midtjylland ligger Ikast med kort afstand til både Herning og Silkeborg. Ikast ligger så centralt i midtjylland, at der er lige langt til kysterne i øst og vest. Ikast har sin egen gågade og byder på Ikast Vandværksmuseum og Ikast-tårnet, som er et gammelt vandtårn, der nu er blevet til et udsigtstårn. Ikast byder også på gode omgivelser for aktive børn og unge med et samlingssted bestående af skateboardramper og løbehjulsbaner.

Ikast er den ene halvdel af Ikast-Brande kommune, som hele 10 gange er blevet kåret som Landets Bedste Erhvervsklima.

Børnevenligt kvarter tæt på alt
Drømmer du om at bo i et villakvarter med godt naboskab i et splinternyt hus? Så skal du kigge nærmere på Birkelyst i Ikast. Her kan du bo tæt på alt det, du har brug for. Tæt på Birkelyst finder du Ikast centrum, indkøbsmuligheder, skoler og børnehaver samt gymnasier til de større børn. Du er tæt på naturen og kan gå gode gåture langs marker og hen til søerne.

Se vores katalog og bliv inspireret

Vil du gerne have inspiration til, hvordan dit nye, miljøvenlige drømmehus kan se ud? Så tag et kig i vores katalog. Du kan blandt andet blive klogere på vores hustyper, hvordan vi sammen med dig skaber et miljørigtigt alternativ samt se en masse billeder fra vores tidligere byggeprojekter. Og så får du selvfølgelig også mere viden om, hvem vi er.

Bestil vores katalog her og få en online udgave leveret direkte i din indbakke.