Book møde

Bestil katalog

Undgå ekstra energiregninger på dit nye hus

Udgivet d. 17. august 2021
Når du skal bygge dit nye hus, skal der laves en beregning af husets energiforbrug for, at projektet kan blive godkendt. Men det kan hurtigt blive en dyr fornøjelse, hvis ikke der arbejdes efter præcise byggetegninger og byggemæssig erfaring.

Energiberegninger er lovpligtige og skal sikre, at dit nye hus overholder reglerne om energiforbrug og belastning af klima. Når huset er færdigbygget, skal det kontrolleres, om arbejdet stemmer overens med den første energiberegning. Hvis der undervejs er blevet foretaget mindre klimavenlige ændringer, kan det betyde en ekstraregning til dig.

Hos Klimahuse har vi grundet vores erfaring og byggeprincipper aldrig sendt ekstraregninger i forbindelse med energiberegninger. Vores lavenergihuse og erfaring giver nemlig kun et plus i regnskabet, når energiforbruget endelig skal opgøres. Desuden arbejder vi ud fra præmissen om integreret bygningsdesign, hvor vi undervejs i processen løbende beregner og tester dit hus, og eftergår det før endelig kontrol.

Vi holder os til tegningerne
Hvis det endelige arbejde ikke lever op til første energiberegning, så kan det gå udover husets energimærke. Vi bygger kun huse mærket som A2020, og vi holder os altid til tegningerne. Hvis der skulle blive fortaget ændringer, vil du altid blive informeret om det, og vi laver altid kun ændringer, der bidrager positivt til energiregnskabet.

Se her, hvad der indgår i beregningerne
• Antallet af vinduer og vinduestyper
• Isolering af væg, gulv & loft
• Lys og udeklima
• Ventilationsanlæg og temperaturregulering
• Solvarme- og solcelleanlæg og varmepumper mm.
• Varmeanlæg og varmtvandsforsyning
• Husets varmelagring
• Den forventede temperatur
• Husets placering i forhold til vind og vejr

Skal vi hjælpe dig med at bygge dit energirigtige hus?
Klimaet er vigtigt for os, og derfor er alle vores huse lavenergihuse til gavn for både dig og miljøet. Vi har udviklet 7 forskellige boligmodeller, så du kan finde den hustype, der passer dig og din families behov.
Kontakt os allerede i dag og hør, hvordan vi kan hjælpe dig med at skabe dit nye klimavenlige hus.

Se vores katalog og bliv inspireret

Vil du gerne have inspiration til, hvordan dit nye, miljøvenlige drømmehus kan se ud? Så tag et kig i vores katalog. Du kan blandt andet blive klogere på vores hustyper, hvordan vi sammen med dig skaber et miljørigtigt alternativ samt se en masse billeder fra vores tidligere byggeprojekter. Og så får du selvfølgelig også mere viden om, hvem vi er.

Bestil vores katalog her og få en online udgave leveret direkte i din indbakke.