Book møde

Bestil katalog

Indret din bolig på en klimavenlig måde

Udgivet d. 13. august 2020
Med et Klimahus får du et klimavenligt lavenergihus, der er bygget ud fra de nyeste teknikker og den nyeste klimateknologi. Dit nye Klimahus er på forkant med de øgede krav til miljømæssigt energiforbrug, indeklima og isolering, og du er derfor med til at gøre en stor forskel for klimaet. Men du kan også selv gøre endnu mere for klimaet, nemlig ved at indrette dit nye hjem på en klimavenlig måde. Vi giver dig her nogle tips til den klimavenlige indretning.

1. Indret med planter
Planter er ikke kun dekoraktive. De er også klimavenlige, fordi de i kraft af deres evne til at omdanne CO2 til ilt er med til at skabe et godt indeklima. Som en ekstra bonus viser flere undersøgelser, at grønne planter også virker afstressende og får vores produktion af glædeshormoner til at stige.

2. Indret minimalistisk
Når du skal indrettet dit nye hjem så tænk over, hvilke ting du reelt set har brug for, så du undgår en masse overflødelige boligartikler og møbler. Lad enkelhed gennemsyre din indretning og få et luftigt og elegant udtryk. Med andre ord: Indret minimalistisk. Det er både moderne og miljøvenligt.

3. Overvej genbrug
Mangler du nye møbler til dit hjem? Så overvej at indrette med nye, gamle møbler ved at tage på genbrugsjagt. Her kan du finde unikke ting med en interessant historie, og så sparer du oven i købet penge og gør noget godt for klimaet på samme tid.

Se vores katalog og bliv inspireret

Vil du gerne have inspiration til, hvordan dit nye, miljøvenlige drømmehus kan se ud? Så tag et kig i vores katalog. Du kan blandt andet blive klogere på vores hustyper, hvordan vi sammen med dig skaber et miljørigtigt alternativ samt se en masse billeder fra vores tidligere byggeprojekter. Og så får du selvfølgelig også mere viden om, hvem vi er.

Bestil vores katalog her og få en online udgave leveret direkte i din indbakke.