Klimahuse og Herning-Ikast håndbold har underskrevet en femårig sponsoraftale.

HÅNDBOLD Ikast-baserede Klimahuse A/S og Herning-Ikast Håndbold har opgraderet samarbejdet.
Det meddeler parterne i en pressemeddelelse onsdag formiddag. Her fremgår det, at den lokale byggevirksomhed er ny hovedsponsor i den lige så lokale håndboldligaklub. Hovedsponsoraftalen gælder for de næste fem år.

LOKAL STOLTHED

Den nye aftale skaber begejstring på kontoret hos DM-sølvvinderne, hvor Klimahuses navn og logo blandt andet vil komme til at pryde fronten på spillernes trøjer allerede fra og med det forestående Final4 – finalestævnet for den landsdækkende pokalturnering, som spilles i Holstebro 28.-29. december.

– Det gør os stolte, når der vises en sådan interesse for vores brand og vores produkt i Herning-Ikast Håndbold. Længden af aftalen afspejler den høje indbyrdes tillid parterne imellem, siger HIH’s administrationschef Simon Mølhede Hørdum.

Klimahuse A/S, der har hovedsæde i Ikast og bygger lavenergihuse med en grøn profil, har i en årrække været samarbejdspartner i Herning-Ikast Håndbold, hvor virksomheden også er en af klubbens 24 aktionærer.

– I de seneste år har vi brugt sporten som en bevidst del af vores brandingstrategi, og vi var blandt andet bandesponsor ved VM i herrehåndbold (med Herning som en af værtsbyerne i januar 2019, red.). Elitehåndbold har en bred målgruppe, og det samme har de boliger, vi opfører, fortæller bestyrelsesformand i Klimahuse A/S, Claus Keld Hansen, der ejer virksomheden sammen med Carsten Jeppesen.

– Desuden er det interessant og spændende at kunne benytte en klub, vi begge har været aktive i som yngre, som et seriøst medie til at øge kendskabet til vores virksomhed, siger Claus Keld Hansen.

Også Danspin A/S, Sport 24 og betonvirksomheden IBF er hovedsponsorer i Herning-Ikast Håndbold.