Book møde

Bestil katalog

Herning-Ikast Håndbold

Udgivet d. 19. december 2019

Klimahuse og Herning-Ikast håndbold har underskrevet en femårig sponsoraftale


HÅNDBOLD Ikast-baserede Klimahuse A/S og Herning-Ikast Håndbold har opgraderet samarbejdet.
Det meddeler parterne i en pressemeddelelse onsdag formiddag. Her fremgår det, at den lokale byggevirksomhed er ny hovedsponsor i den lige så lokale håndboldligaklub. Hovedsponsoraftalen gælder for de næste fem år.

Lokal stolthed


Den nye aftale skaber begejstring på kontoret hos DM-sølvvinderne, hvor Klimahuses navn og logo blandt andet vil komme til at pryde fronten på spillernes trøjer allerede fra og med det forestående Final4 – finalestævnet for den landsdækkende pokalturnering, som spilles i Holstebro 28.-29. december.

– Det gør os stolte, når der vises en sådan interesse for vores brand og vores produkt i Herning-Ikast Håndbold. Længden af aftalen afspejler den høje indbyrdes tillid parterne imellem, siger HIH’s administrationschef Simon Mølhede Hørdum.

Klimahuse A/S, der har hovedsæde i Ikast og bygger lavenergihuse med en grøn profil, har i en årrække været samarbejdspartner i Herning-Ikast Håndbold, hvor virksomheden også er en af klubbens 24 aktionærer.

– I de seneste år har vi brugt sporten som en bevidst del af vores brandingstrategi, og vi var blandt andet bandesponsor ved VM i herrehåndbold (med Herning som en af værtsbyerne i januar 2019, red.). Elitehåndbold har en bred målgruppe, og det samme har de boliger, vi opfører, fortæller bestyrelsesformand i Klimahuse A/S, Claus Keld Hansen, der ejer virksomheden sammen med Carsten Jeppesen.

– Desuden er det interessant og spændende at kunne benytte en klub, vi begge har været aktive i som yngre, som et seriøst medie til at øge kendskabet til vores virksomhed, siger Claus Keld Hansen.

Også Danspin A/S, Sport 24 og betonvirksomheden IBF er hovedsponsorer i Herning-Ikast Håndbold.

Se vores katalog og bliv inspireret

Vil du gerne have inspiration til, hvordan dit nye, miljøvenlige drømmehus kan se ud? Så tag et kig i vores katalog. Du kan blandt andet blive klogere på vores hustyper, hvordan vi sammen med dig skaber et miljørigtigt alternativ samt se en masse billeder fra vores tidligere byggeprojekter. Og så får du selvfølgelig også mere viden om, hvem vi er.

Bestil vores katalog her og få en online udgave leveret direkte i din indbakke.