Book møde

Bestil katalog

Første grunde i Hornshøj sættes til salg

Udgivet d. 13. februar 2020

Vil du gerne bo i Hornshøj tæt ved Holstebro? Så er det nu, du skal slå til. Vi går nemlig i gang med salget af de første byggegrunde i det attraktive boligområde


Naturskønt og bynært område
Byggegrundene er placeret i Hornshøj, der ligger øst for Holstebro, og med kun få kilometers afstand til Holstebro centrum. Der er dermed rig mulighed for at udnytte alle Holstebros servicefaciliteter, ligesom der er kort afstand til skoler, daginstitutioner og indkøb. Der er tilmed kun få minutters kørsel til motorvejstilkørslen.
Byggegrundene er omgivet af smuk natur, og du er tæt på naturområder som Vandkraftsøen og Østre Plantage.

Få dit personlige Klimahus
Skal en af byggegrundene være dine, vil vi selvfølgelig også meget gerne hjælpe dig med at bygge dit drømmehus. Vores arkitekter har tegnet forskellige boligtyper, som du kan lade dig inspirere af. Og finder du noget, du kan lide, kan vi tilrette tegningerne i fællesskab, så du får skabt dit personlige drømmehus.

Byggegrundene, der nu sættes til salg, ligger i samme område, hvor vi opfører 12 rækkehuse og 45 parcelhuse.

Ønsker du at vide mere om grundene, området, hvordan vi kan bygge dit drømmehus eller noget helt fjerde, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 42 12 33 22.Find dit Klimahus her.

Se vores katalog og bliv inspireret

Vil du gerne have inspiration til, hvordan dit nye, miljøvenlige drømmehus kan se ud? Så tag et kig i vores katalog. Du kan blandt andet blive klogere på vores hustyper, hvordan vi sammen med dig skaber et miljørigtigt alternativ samt se en masse billeder fra vores tidligere byggeprojekter. Og så får du selvfølgelig også mere viden om, hvem vi er.

Bestil vores katalog her og få en online udgave leveret direkte i din indbakke.