Book møde

Bestil katalog

Byg et miljørigtigt hus med Klimahuse

Drømmer du om at bygge et hus med omtanke for miljøet? Så er Klimahuse det oplagte valg. Vi har nemlig valgt at gå forrest, når det kommer til lavenergihuse.

Kvalitetsløsninger for 300.000 kr. med i prisen

Når du vælger at bygge et miljørigtigt hus fra Klimahuse, får du et bæredygtigt hjem, hvor kvaliteten er i top. Det betyder, at du slipper for de mange løbende udskiftninger, som kan være hårde ved miljøet. Vi vil gerne fremtidssikre dit hjem med klassiske designs og gode energirigtige løsninger, så du bliver glad for dit nye hjem i mange år. Vi går faktisk så meget op i kvaliteten på vores materialer, at vi på forhånd har lavet tilvalg for ca. 300.000 kr., hvilket selvfølgelig er med i prisen. Du kan læse mere om, hvad tilvalgene indebærer lige her.

Bliv selvforsynende

Med et Klimahus får du et selvforsynende lavenergihus, som lever op til alle de nyeste miljø- og energikrav. Du vil derfor altid som standard bl.a. få en varmepumpe, et solcelleanlæg, lavenergivinduer og et ventilationsanlæg med i prisen. Alt sammen for at holde dit el- og varmeforbrug nede. Så hjælper du både din pengepung og miljøet. Vil du vide mere om lavenergihuse? Så kig her.

En byggeproces med klimafokus

Hos Klimahuse er klimaet i fokus under hele byggeprocessen. Alle vores fundamenter udføres med radonsikring, så du er sikret et sundt indeklima. Derudover afsætter vi 4-6 uger til affugtning, hvor huset står aflukket med affugtningsslanger og anlæg. På den måde sørger vi for, at du flytter ind i et helt tørt hus, hvor der ikke opstår svamp og skimmel.

En hustype til ethvert behov

Hos Klimahuse har vores arkitekter tegnet 7 forskellige hustyper, der dækker behovet hos de fleste nybyggere. Husene er alle lavenergihuse, og de har forskellig størrelse og form, så der er noget for enhver smag. Når du har fundet den hustype, der passer til dine ønsker og behov, kan vi i fællesskab tilrette tegningerne, så huset bliver lige, som du drømmer om.

Vi er klar til at hjælpe!

Er der noget, der er uklart? Mangler du info om en bestemt hustype? Gode råd, når du skal bygge nyt?
Andet info?
Vi hjælper dig gerne på rette vej.
Skriv til os her. Du hører fra os hurtigst muligt.

Giv os et kald!

Har du nogle ubesvarede spørgsmål? Så kontakt os. Vi sidder altid klar til at hjælpe dig med at komme tættere på dine boligdrømme.

Se vores katalog og bliv inspireret

Vil du gerne have inspiration til, hvordan dit nye, miljøvenlige drømmehus kan se ud? Så tag et kig i vores katalog. Du kan blandt andet blive klogere på vores hustyper, hvordan vi sammen med dig skaber et miljørigtigt alternativ samt se en masse billeder fra vores tidligere byggeprojekter. Og så får du selvfølgelig også mere viden om, hvem vi er.

Bestil vores katalog her og få en online udgave leveret direkte i din indbakke.