Book møde

Bestil katalog

Vi sørger for de bedste løsninger til håndtering af regnvand

Udgivet d. 25. marts 2020

Regn, regn, regn. Årets første måneder har budt på store mængder regn, og det har fået store konsekvenser med oversvømmelser flere steder i landet, samtidig med at flere husejere har kæmpet med slemme vand- og fugtskader.


Hos Klimahuse ved vi, at regn og oversvømmelser kan blive dyrt for husejere, og derfor tænker vi i alle vores projekter over, hvordan vi kan undgå skader som følge af vand. I de tilfælde, hvor det er muligt, laver vi derfor altid LAR-projekter. LAR står for Lokal Afledning af Regnvand og er kort fortalt en metode til, hvordan man håndterer regnvand på den enkelte grund frem for, at vandet ledes i en kloak.

Vores boliger i Horsens er ikke påvirket af enorme mængder regn
En af de byer, der har været hård ramt af regnmasserne i årets første måneder, er Horsens. Her har flere borgere måtte evakueres fra deres boliger og en vej har været spærret på grund af oversvømmelser. Til trods for de store mængder vand, der er faldet i Horsens, står vores boligområde på Munksbakke med 74 boliger helt knivskarpt og uden problemer.

Skal vi bygge dit nye hus og sikre det mod slemme vand- og fugtskader? Så tøv ikke med at kontakte os på tlf. 42 12 33 22.

Se vores katalog og bliv inspireret

Vil du gerne have inspiration til, hvordan dit nye, miljøvenlige drømmehus kan se ud? Så tag et kig i vores katalog. Du kan blandt andet blive klogere på vores hustyper, hvordan vi sammen med dig skaber et miljørigtigt alternativ samt se en masse billeder fra vores tidligere byggeprojekter. Og så får du selvfølgelig også mere viden om, hvem vi er.

Bestil vores katalog her og få en online udgave leveret direkte i din indbakke.