Byg nyt

Vores klima

Tvillingerne 5, 7500 Holstebro

Tvillingerne 5, 7500 Holstebro
Åbent: Nybolig Holstebro holder åbent hus med tilmelding følgende søndage fra kl. 10-12:
  • 3. juli
Størrelse: 170 m²

Når du køber et Klimahus, får du kvalitetsløsninger
for 300.000 kr.
inkluderet i prisen

Er du intresseret i denne bolig så kontakt os her

170m² familievenligt længehus

Kom og gå på opdagelse i vores skønne udstillingshus på Tvillingerne 5 i Hornshøj ved Holstebro. Her kan du blive inspireret til det perfekte klimavenlige familiehus.

Velindrettet planløsning med fokus på hverdagens gøremål

I huset er alle kvadratmetre udnyttet til fulde. Allerede inden du træder ind i huset, møder du de første gennemtænkte løsninger. En carport med plads til to biler og opført i det vedligeholdelsesfrie Iverplank sikrer, at du kan komme tørskoet ind i huset. I bryggerset finder du en vaskemaskine og en tørretumbler, og herfra går du ind i entréen, hvor der er adgang til to af husets tre værelser. Entréen munder ud i køkken-alrummet, der er husets hjerte. Køkken-alrummet er smart indrettet med en skillevæg til stuen, så flere nemt kan være tæt på hinanden uden at lave det samme. Fra køkkenalrummet er der adgang til husets tredje værelse, der er ved siden af soveværelset med tilhørende walk-in closet og badeværelse.

Klimavenlige kvalitetsløsninger
Huset er selvfølgelig udstyret med et væld af klimarigtige kvalitetsløsninger. Du finder bl.a. et klimaanlæg fra Nilan, vinduer fra Velux og et solcelleanlæg på 2 kWh, der dækker en stor del af energiforbruget til husets drift. Inde i huset bliver du mødt af et godt lysindfald, da der flere steder er vinduer fra gulv til loft, Troldtekt lofter sørger for en god akustik og uanset, hvor du vender dig hen, bliver du mødt af lyse kvalitetsmaterialer.

Et klimahus er et lavenergihus, og når du besøger et klimahus, kan du derfor altid forvente at se et hus med højkvalitetsløsninger, samtidig med at du med huset både kan spare penge og passe på miljøet. I et klimahus er der faktisk på forhånd lavet tilvalg for ca. 300.000 kr., der er inkluderet i prisen.

Hornshøj – et område med masser at byde på
Huset er placeret i det nye villakvarter Hornshøj i det nordvestlige Holstebro. Her er du kun ca. 3 km fra Holstebro centrum, og der er blot omkring 4 km til motorvejstilkørslen. Det er derfor nemt at pendle, hvis du arbejder i en anden by, og da Holstebro er tæt på, kan du nyde godt af byens mange kultur- og idrætsfaciliteter, ligesom der selvfølgelig er indkøb, daginstitutioner, skoler og indkøb tæt på.

Billede:

Modelfoto

Åbent:

Nybolig Holstebro holder åbent hus med tilmelding følgende søndage fra kl. 10-12:
  • 3. juli

Tilmeld dig her

Type

Længehus

Boligareal

170 m²

Energimærke

A2020

Værelser

4

Se vores katalog og bliv inspireret

Vil du gerne have inspiration til, hvordan dit nye, miljøvenlige drømmehus kan se ud? Så tag et kig i vores katalog. Du kan blandt andet blive klogere på vores hustyper, hvordan vi sammen med dig skaber et miljørigtigt alternativ samt se en masse billeder fra vores tidligere byggeprojekter. Og så får du selvfølgelig også mere viden om, hvem vi er.

Bestil vores katalog her og få en online udgave leveret direkte i din indbakke.

Byg nyt

Vælg den hustype der passer dig og dine behov, og gør det personligt

Book et møde om

Tvillingerne 5, 7500 Holstebro

Vi er klar til at hjælpe! Book et uforpligtende møde med vores salgs-og byggerådgiver.

Vi er klar til at hjælpe!

Er der noget, der er uklart? Mangler du info om en bestemt hustype? Gode råd, når du skal bygge nyt?
Andet info?
Vi hjælper dig gerne på rette vej.
Skriv til os her. Du hører fra os hurtigst muligt.

Få hjælp til at
komme i hus