Book møde

Bestil katalog

170m² familievenligt længehus

Kom og gå på opdagelse i vores skønne udstillingshus på Tvillingerne 5 i Hornshøj ved Holstebro. Her kan du blive inspireret til det perfekte klimavenlige familiehus.

Velindrettet planløsning med fokus på hverdagens gøremål

I huset er alle kvadratmetre udnyttet til fulde. Allerede inden du træder ind i huset, møder du de første gennemtænkte løsninger. En carport med plads til to biler og opført i det vedligeholdelsesfrie Iverplank sikrer, at du kan komme tørskoet ind i huset. I bryggerset finder du en vaskemaskine og en tørretumbler, og herfra går du ind i entréen, hvor der er adgang til to af husets tre værelser. Entréen munder ud i køkken-alrummet, der er husets hjerte. Køkken-alrummet er smart indrettet med en skillevæg til stuen, så flere nemt kan være tæt på hinanden uden at lave det samme. Fra køkkenalrummet er der adgang til husets tredje værelse, der er ved siden af soveværelset med tilhørende walk-in closet og badeværelse.

Et hus med et væld af kvalitetsløsninger

Huset er også udstyret med mange andre kvalitetsløsninger. Du finder bl.a. et klimaanlæg fra Nilan og vinduer fra Velux. Inde i huset bliver du mødt af et godt lysindfald, da der flere steder er vinduer fra gulv til loft. Troldtekt lofter sørger for en god akustik og uanset, hvor du vender dig hen, bliver du mødt af lyse kvalitetsmaterialer. Derudover har huset et 2 kW solcelleanlæg.

Et klimahus er et lavenergihus, og når du køber et køber et klimahus, kan du derfor altid forvente at få et hus med kvalitetsløsninger af høj kvalitet, samtidig med at du kan spare penge på energiregningen. I et klimahus er der faktisk på forhånd lavet tilvalg for mere end 300.000 kr., der er inkluderet i prisen.

Hornshøj – et område med masser at byde på
Huset er placeret i det nye villakvarter Hornshøj i det nordvestlige Holstebro. Her er du kun ca. 3 km fra Holstebro centrum, og der er blot omkring 4 km til motorvejstilkørslen. Det er derfor nemt at pendle, hvis du arbejder i en anden by, og da Holstebro er tæt på, kan du nyde godt af byens mange kultur- og idrætsfaciliteter, ligesom der selvfølgelig er indkøb, daginstitutioner, skoler og indkøb tæt på.

Er du interesseret?
Så kontakt Sinan Sahin

Åbent

Efter aftale

Type

Længehus

Størrelse

170 m2

Energimærke

A2020

Værelser

4

Billede

Modelfoto

Pris

3.345.000 kr.

Når du køber et Klimahus, får du kvalitetsløsninger for 300.000 kr. inkluderet i prisen

Plantegning over huset

Galleri

Er du interesseret i
Tvilingerne 5, 7500 Holstebro?

Brug vores formular

Se vores katalog og bliv inspireret

Vil du gerne have inspiration til, hvordan dit nye, miljøvenlige drømmehus kan se ud? Så tag et kig i vores katalog. Du kan blandt andet blive klogere på vores hustyper, hvordan vi sammen med dig skaber et miljørigtigt alternativ samt se en masse billeder fra vores tidligere byggeprojekter. Og så får du selvfølgelig også mere viden om, hvem vi er.

Bestil vores katalog her og få en online udgave leveret direkte i din indbakke.