Book møde

Bestil katalog

Vinkelhus med plads til hele familien

Besøg vores udstillingshus på Helstrupbakken 41 i Snejbjerg og få inspiration til, hvordan et moderne familiehus kan se ud.

Et hus med en masse udfoldelsesmuligheder

Når du træder ind i huset, kommer du ind i en gang, der forbinder husets tre store værelser, et bryggers og det ene af husets to badeværelser. Fra gangen kan du lukke af til resten af huset og herved skabe en uforstyrret børne- eller teenageafdeling.

Gangen munder ud i et stort køkken/alrum, hvor der er god plads til, at den store familie kan nyde hinandens selskab. I køkkenet er der monteret et ovenlysvindue med regnsensor. Stuen ligger i sammenhæng med køkken/alrummet og fælles for begge rum er, at der er store vinduespartier, der sikrer et behageligt og naturligt lys i huset. Fra køkken/alrummet er der adgang til et soveværelse, der har eget badeværelse.

Fra køkken/alrum og stue er der udgang til en stor overdækket terrasse, der vender mod syd og har indbyggede spots. Derudover har huset en dobbelt carport, der kan give ly til to biler, samt et integreret redskabsrum. I carporten er der yderligere installeret ladestander til elbil.

Et hus med en masse kvalitetsløsninger

Huset er opført med ensidig taghældning med brændt tagpap. Den overdækkede terrasse, carport og depot er beklædt med Termofyr i lister, mens der er belægning omkring husets øst-, syd- og vest-side. På carportens tag er der installeret et 5kW-solcelleanlæg med dertilhørende batteriløsning i det rummelige depot.

I hele huset er der gulvvarme, som er opvarmet med et luft til vand varmepumpeanlæg. I køkken/alrum, værelser og stue er der laminatgulv, som er meget vedligeholdelsesvenligt og slidstærkt til den livlige børnefamilie og husdyr.

Snejbjerg – et område med en masse at byde på

Huset er placeret i Snejbjerg, som er Hernings vestlige bydel. Kvarteret lever op til de fleste familiers behov. Der er kort afstand til forskellige faciliteter som indkøb, skole og offentlig transport, ligesom der ikke er langt til naturskønne områder.

Er du interesseret?
Så kontakt Sinan Sahin

Åbent

Åbent efter aftale

Type

Vinkelhus

Størrelse

190 m2

Energimærke

A2020

Værelser

4

Billede

Modelfoto

Pris

4.345.000 kr.

Når du køber et Klimahus, får du kvalitetsløsninger for 300.000 kr. inkluderet i prisen

Galleri

Plantegning over huset

Er du interesseret i
Helstrupbakken 41, Snejbjerg?

Brug vores formular

Se vores katalog og bliv inspireret

Vil du gerne have inspiration til, hvordan dit nye, miljøvenlige drømmehus kan se ud? Så tag et kig i vores katalog. Du kan blandt andet blive klogere på vores hustyper, hvordan vi sammen med dig skaber et miljørigtigt alternativ samt se en masse billeder fra vores tidligere byggeprojekter. Og så får du selvfølgelig også mere viden om, hvem vi er.

Bestil vores katalog her og få en online udgave leveret direkte i din indbakke.