Book møde

Bestil katalog

180 m2 længehus med plads til den store familie

Besøg vores udstillingshus på Havholm Agervej 4, Skibby og få inspiration til, hvordan et velindrettet hus til den store børnefamilie kan se ud.

Perfekt til den aktive familie
Huset har tre store værelser, der alle har indbyggede skabe. Værelserne er forbundet af en gang, hvor to ovenlysvinduer sikrer et godt lysindfald. Fra gangen er der også adgang til et badeværelse samt et bryggers med teknikskab. Gangen munder ud i et stort og lyst køkken/alrum, hvor der er god plads til, at hele familien kan samles. Over køkken-øen er der et ovenlysvindue med regn sensor. I både køkken/alrummet og stuen er der store vinduespartier, og du får derfor et behageligt og naturligt lys. Huset har desuden et soveværelse med eget badeværelse og skabsarrangement samt et depot. Fra stue og køkken/alrum er der udgang til en stor overdækket træterrasse, som vender mod syd. Her er der rig mulighed for at nyde hyggeligt samvær med hele familien.

Til huset hører en carport med plads til to biler, og på carportens tag er der installeret 6 kW solceller med et 10 kW batteri. For minimal vedligeholdelse er carporten beklædt med thermo fyr lister. Huset er opført med ensidig taghældning med tagpap og Taurus mursten. I hele huset er der gulvvarme. I stue, køkken/alrum og værelser er der laminat alicante XL sildeben, hvilket er meget slidstærkt og vedligeholdelsesfrit – perfekt til den aktive familie med husdyr.

Et væld af kvalitetsløsninger
Ligesom det er tilfældet i alle klimahuse, får du her et hus spækket med kvalitetsløsninger. Når du bygger nyt hus med os, får du ”All Inhusive.” Det indebærer bl.a., at du altid får: Solcelleanlæg, fuldautomatisk ventilationsanlæg med varmegenvinding, væghængte toiletter, køkken fra HTH, Velfac 200 lavenergi vinduer. Se mere om All Inhusive.

Skibby – et attraktivt sted at bo
Huset er beliggende i Skibby Bakke, som er et nyt boligområde, der er placeret direkte i forlængelse af det oprindelige Skibby. Her er bl.a. en masse smukke naturområder tæt på, samtidig med at der ikke er langt til indkøb, offentlig transport og forskellige faciliteter som skole, institutioner og idrætsklubber. Takket være Kronprinsesse Mary broen tager det tilmed kun ca. 45 minutter at køre til København.

Er du interesseret?
Så kontakt Joakim Østergård

Åbent

Åbent efter aftale

Type

Længehus

Størrelse

180 m2

Energimærke

A2020

Værelser

4

Billede

Modelfoto

Pris

5.495.000 kr.

Når du køber et Klimahus, får du kvalitetsløsninger for 300.000 kr. inkluderet i prisen

Galleri

Plantegning over huset

Er du interesseret i
Havholm Agervej 4, 4050 Skibby?

Brug vores formular

Se vores katalog og bliv inspireret

Vil du gerne have inspiration til, hvordan dit nye, miljøvenlige drømmehus kan se ud? Så tag et kig i vores katalog. Du kan blandt andet blive klogere på vores hustyper, hvordan vi sammen med dig skaber et miljørigtigt alternativ samt se en masse billeder fra vores tidligere byggeprojekter. Og så får du selvfølgelig også mere viden om, hvem vi er.

Bestil vores katalog her og få en online udgave leveret direkte i din indbakke.