Book møde

Bestil katalog

Kontant pris

Kontakt os

Type

Vinkelhus

Boligareal

140 m²

140 m2 vinkelhus

Spændende vinkler samt mulighed for en kreativ og anderledes indretning. Det er nogle af kendetegnende ved vores vinkelhus.

Husets 140 m2 er udnyttet til fulde, så du får et særdeles velindrettet og funktionelt vinkehus med plads til hele familien. Når du træder ind i huset, træder du ind i en entré, der er forbundet med et bryggers. Herfra går du videre ind i køkken-alrummet, der er husets hjerte. Fra køkken-alrummet kan du gå ind i den store stue, hvor der er udgang til en terrasse. Huset har samtidig to værelser, et soveværelse, et kontor og to badeværelser. Til huset hører en carport og et depot.

Få kvalitetsløsninger til en værdi af 300.000 kr.
Når du køber et klimahus, køber du et hus, der består af kvalitetsmaterialer og kvalitetsløsninger. Vi bygger faktisk med så høj kvalitet, at der i et klimahus på forhånd er lavet tilvalg for 300.00 kr. Det er selvfølgelig inkluderet i prisen. Standard i et klimahus er bl.a. solcelleanlæg, Velfac trelags lavenergivinduer og -døre, komplet indbygningstoilet med sæde, bruseløsning og kvalitetsarmaturer fra Cassøe samt linjeafløb fra Unidrain, valgfri tagtype og betaling ved overtagelse. Se mere om, hvad du får med, når du køber et klimahus.

Huset kan også fås i andre modeller. Tag et kig på vores forskellige hustyper. Du kan også kontakte os for at få et tilbud.

Vinkel-hus – 140m², Hornshøj

Når du køber et Klimahus, får du kvalitetsløsninger
for 300.000 kr.
inkluderet i prisen

Er du interesseret i et klima venligt hus, så vil vi meget gerne høre om dine drømme

Se vores katalog og bliv inspireret

Vil du gerne have inspiration til, hvordan dit nye, miljøvenlige drømmehus kan se ud? Så tag et kig i vores katalog. Du kan blandt andet blive klogere på vores hustyper, hvordan vi sammen med dig skaber et miljørigtigt alternativ samt se en masse billeder fra vores tidligere byggeprojekter. Og så får du selvfølgelig også mere viden om, hvem vi er.

Bestil vores katalog her og få en online udgave leveret direkte i din indbakke.

Vi er klar til at hjælpe!

Er der noget, der er uklart? Mangler du info om en bestemt hustype? Gode råd, når du skal bygge nyt?
Andet info?
Vi hjælper dig gerne på rette vej.
Skriv til os her. Du hører fra os hurtigst muligt.