Book møde

Bestil katalog

Kontant pris

Kontakt os

Type

Længehus

Boligareal

155 m²

155 m2 længehus

Et længehus er et fleksibelt og aflangt hus, der kan opføres i mange forskellige størrelser. Med et længehus er der mulighed for at opfylde mange forskellige behov, og huset er derfor velegnet til store såvel som små familier.

Vores kampagnehus er på 155 særdeles veludnyttede kvadratmetre. Huset består af hele to værelser, et kontor og et soveværelse med tilhørende badeværelse og walk-in closet. Herudover er endnu et badeværelse og et bryggers. Husets centrale rum er det store køkken/alrum og stuen, som går ud i et. Fra både køkken/alrummet og stuen er der udgang til terrasser. Til huset hører også en carport og et depot.

En masse kvalitetsløsninger
Med et Klimahus får du kvalitetsløsninger for 300.000 kr. inkluderet i prisen. Standard i et Klimahus er bl.a. solceller på taget, mekanisk ventilationsanlæg med varmegenvinding og komfortkøl, A2020 energimærkning samt meget, meget mere. Se mere om, hvad du får med i et klimahus.

Du kan også få huset i andre modeller. Se vores forskellige hustyper eller kontakt os for at få et tilbud.

Længe-hus – 155m², Hornshøj

Når du køber et Klimahus, får du kvalitetsløsninger
for 300.000 kr.
inkluderet i prisen

Er du interesseret i et klima venligt hus, så vil vi meget gerne høre om dine drømme

Se vores katalog og bliv inspireret

Vil du gerne have inspiration til, hvordan dit nye, miljøvenlige drømmehus kan se ud? Så tag et kig i vores katalog. Du kan blandt andet blive klogere på vores hustyper, hvordan vi sammen med dig skaber et miljørigtigt alternativ samt se en masse billeder fra vores tidligere byggeprojekter. Og så får du selvfølgelig også mere viden om, hvem vi er.

Bestil vores katalog her og få en online udgave leveret direkte i din indbakke.

Vi er klar til at hjælpe!

Er der noget, der er uklart? Mangler du info om en bestemt hustype? Gode råd, når du skal bygge nyt?
Andet info?
Vi hjælper dig gerne på rette vej.
Skriv til os her. Du hører fra os hurtigst muligt.