Book møde

Bestil katalog

Kontant pris

Kontakt os

Type

H-hus

Boligareal

155 m²

155 m2 H-hus

Med vores H-hus får du et dejligt og rummeligt hus, hvor den særlige H-facon giver dig helt unikke indretningsmuligheder. Huset giver dig en naturlig opdeling, hvor der er plads til børne- og voksenafdeling, mens husets samlingspunkt er det store køkken-alrum.

Husets 155 m2 er udnyttet til fulde. Du træder ind i huset fra den tilhørende carport, hvor det første du bliver mødt af inde i huset er en entré og et bryggers. Fra entréen træder du direkte ind i det store køkken-alrum, der er omdrejningspunkt for husets forskellige afdelinger. I husets ene hjørne er stuen placeret, hvorfra du har udgang til en terrasse. I husets modsatte ende finder du to store værelser, et badeværelse og et kontor. Soveværelse med tilhørende walk-n closet og badeværelse finder du lige efter entréen.

Et hus med kvalitet i topklasse
Hos Klimahuse bygger vi udelukkende huse med de bedste materialer og de bedste løsninger. Når du køber et klimahus, får du derfor løsninger for 300.000 kr. med i prisen. Det gælder bl.a.: A2020 energimærkning, solcelleanlæg, et mekanisk ventilationsanlæg med varmegenvinding og komfortkøl, massive inderdøre, gips eller Troldtekt lofter og indbygningstoilet.

Få mere viden om, hvad du får med, når du køber et klimahus. 

Huset fås også i andre modeller. Lad dig inspirere af vores andre hustyper eller kontakt os for at få et tilbud.

H-hus, 155m², Hornshøj

Når du køber et Klimahus, får du kvalitetsløsninger
for 300.000 kr.
inkluderet i prisen

Er du interesseret i et klima venligt hus, så vil vi meget gerne høre om dine drømme

Se vores katalog og bliv inspireret

Vil du gerne have inspiration til, hvordan dit nye, miljøvenlige drømmehus kan se ud? Så tag et kig i vores katalog. Du kan blandt andet blive klogere på vores hustyper, hvordan vi sammen med dig skaber et miljørigtigt alternativ samt se en masse billeder fra vores tidligere byggeprojekter. Og så får du selvfølgelig også mere viden om, hvem vi er.

Bestil vores katalog her og få en online udgave leveret direkte i din indbakke.

Vi er klar til at hjælpe!

Er der noget, der er uklart? Mangler du info om en bestemt hustype? Gode råd, når du skal bygge nyt?
Andet info?
Vi hjælper dig gerne på rette vej.
Skriv til os her. Du hører fra os hurtigst muligt.