Få et indblik i hvor langt i processen vi er.

Klimahuse har over de seneste 5 år opført 2 boligområder i Solrød, Trylleskov Allé og Skibsager, på i alt 61 boliger.

Vi startede med at opfører 18 étplans huse på Trylleskov Allé. Boligområdet er udformet som en lukket bebyggelse, med fællesparkering og legeområde i midten. Alle huse stod færdige og var afleveret inden udgangen af 2016.

I 2017 gik vi i gang med projektet på Skibsager, her var planen at opfører et attraktivt område for både store og små familier. Vi har opført 43 huse i ét og to plan, på henholdsvis 97, 115 & 136 m², så der har været noget for en hver smag.

I begge projekter har kunderne været medbestemmende på valg af gulve, armatur, køkken, inventar med mere, ligesom man altid er, når man bygger med Klimahuse; afhængigt af hvornår i processen kontrakten underskrives.

Klimahuse er nu ved at være færdige på Skibsager, hvor vi lige nu er i gang med at lægge sidste hånd på projektet. De sidste boliger vil blive afleveret inden udgangen af 2019. Dette betyder også at vi kan melde alt udsolgt på Skibsager.

Herefter tager vi afsked med Solrød, men vi er allerede godt i gang med flere spændende projekter, både på Sjælland og i Jylland. Læs mere her.