Book møde

Bestil katalog

Luk dagslyset ind i dit nye hjem

Udgivet d. 16. februar 2021

Hos Klimahuse specialiserer vi os i at bygge lavenergihuse, og derfor har vi stort fokus på energirigtige kvalitetsløsninger. Standard i alle Klimahuse er f.eks. lavenergivinduer fra VELFAC.


Når du bygger hus, og du skal vælge nye vinduer og døre, er det en vigtig beslutning, som har stor betydning for husets indretning.

Én af de faktorer, der er vigtige at have in mente, er lysindfaldet. Dagslys er nemlig vigtigt for vores velvære. Lys styrker vores immunforsvar og har indflydelse på kvaliteten af søvn. Lyset fra solen kan få humøret til at stige, give energi og glæde, såvel som at mangel på lys kan betyde det modsatte – som vi kender det fra udtrykket ’vinterdepression’. Derfor er det også vigtigt at tænke på, hvordan du bedst muligt udnytter dagslyset og får så meget som muligt naturligt lys ind i dit hjem.

Hos Klimahuse bygger vi huse, der lader dig få mest muligt ud af dagslyset. Alle vores huse er udstyret med kvalitetsvinduer fra VELFAC, som er konstrueret med smalle rammer, der øger lysindfaldet. VELFAC vinduer lukker op mod 50 % mere lys ind i din bolig end andre vinduer.

Spar penge med VELFAC vinduer
Udover at have betydning for velværet så er der faktisk også penge at spare med VELFAC vinduer. Det øgede dagslys har nemlig betydning for dit varme- og elforbrug. Det er klart, at hvis vi øger det naturlige lysindfald i en bolig, bliver behovet for at tænde lamper mindre, hvilket mindsker elforbruget.

Øget lysindfald betyder yderligere, at vi lukker flere af solens varme stråler ind, hvilket er en stærk varmekilde. Og VELFAC vinduer er A-mærkede energiruder, der isolerer suverænt og holder på varmen i boligen. VELFAC ruderne udnytter dermed den gratis varme, som solen tilfører boligen. De nedbringer behovet for at skrue op for radiatoren – og sparer dig således mange penge på varmeregningen.

Få gratis kvalitetsløsninger med et Klimahus
VELFAC vinduer er blot en af de kvalitetsløsninger, som er standard i alle Klimahuse. Vi bygger faktisk med så høj kvalitet, at du med et Klimahus får kvalitetsløsninger til en værdi af 300.000 kr. Udover energiruder fra VELFAC får du bl.a. solcelleanlæg, mekanisk ventilationsanlæg, brusere og indbygningstoiletter fra Cassøe samt meget mere – og det er selvfølgelig med i prisen.

Du kan læse mere om vores Klimapakke lige her

Se vores katalog og bliv inspireret

Vil du gerne have inspiration til, hvordan dit nye, miljøvenlige drømmehus kan se ud? Så tag et kig i vores katalog. Du kan blandt andet blive klogere på vores hustyper, hvordan vi sammen med dig skaber et miljørigtigt alternativ samt se en masse billeder fra vores tidligere byggeprojekter. Og så får du selvfølgelig også mere viden om, hvem vi er.

Bestil vores katalog her og få en online udgave leveret direkte i din indbakke.