Book møde

Bestil katalog

Klimahuse åbner dørene til 5 nye udstillingshuse

Udgivet d. 14. december 2021
Hos Klimahuse har vi altid en masse spændende projekter under opsejling. I den her omgang betyder det bl.a. en masse nye udstillingshuse i 2022. Her får du en oversigt over vores fem udstillingshuse, som vi glæder os til at vise frem i det nye år.

Østerlindparken, Lind
Vores nye udstillingshus på Østerlindparken bliver en del af Byg & Nyt Byggeudstilling. Huset er et gårdhavehus på 183 kvm, som står klar i påsken 2022. Området byder på masser af smuk natur og kort køreafstand til Herning. Huset kommer som altid til at leve op til de nyeste krav for lavenergihuse, og det vil derfor være forsynet med den nyeste teknologi inden for området.

Tvillingerne 5, Holstebro
På Tvillingerne 5 finder du vores 170 kvm store udstillingshus. Huset passer perfekt til familien, som ønsker et velindrettet hjem med god værelsesplads. Det byder på to store badeværelser, walk-in closet, bryggers og moderne energiløsninger. Du kan besøge udstillingshuset hver søndag eller bestille en fremvisning her.

Tvillingerne 7, Holstebro
I det nye Hornshøj, lige uden for Holstebro, finder du til foråret Tvillingerne 7. Huset er et vinkelhus på 191 kvm, hvor der ikke er sparet på kvaliteten. I forlængelse af huset er der en 64 kvm sammenbygget carport med et redskabsrum. Indretningen byder på 5 rum, hvoraf det ene er den indbydende stue. Huset er som sædvanligt bygget med vedligeholdelsesfrie materialer og klimavenlige løsninger.

Tvillingerne 27, Holstebro
I det nordvestlige Holstebro vil du til foråret 2022 finde Tvillingerne 27. Huset bliver et gårdhavehus på 183 kvm, hvor der er plads til at boltre sig. Området byder på skønne naturområder og kort afstand til indkøb, institutioner, kultur og idrætsfaciliteter.

Skibby Bakke, Frederikssund
I Skibby kan du fra d. 3. september 2022 besøge vores nye udstillingshus på byggeudstillingen DK Bygger. Huset bliver et længehus på 180 kvm, som indeholder hele vores klimapakke. Området giver dig rigtig mange muligheder for aktiviteter. Du finder både idrætsklubber, et bycenter, specialbutikker mm. Derudover er der offentlige forbindelser til både Roskilde, Frederikssund og Hillerød.

Klar til at bygge selv?
Har du allerede fået inspiration nok, så er vi klar til at bygge dit nye klimavenlige hus. Hos Klimahuse går vi op i at følge dig trygt til dørs. Vi hjælper dig med at træffe de svære beslutninger, samtidig med at du er med gennem hele processen. Kontakt os og hør mere.

Se vores katalog og bliv inspireret

Vil du gerne have inspiration til, hvordan dit nye, miljøvenlige drømmehus kan se ud? Så tag et kig i vores katalog. Du kan blandt andet blive klogere på vores hustyper, hvordan vi sammen med dig skaber et miljørigtigt alternativ samt se en masse billeder fra vores tidligere byggeprojekter. Og så får du selvfølgelig også mere viden om, hvem vi er.

Bestil vores katalog her og få en online udgave leveret direkte i din indbakke.