Book møde

Bestil katalog

Hvilken hustype skal jeg vælge?

Udgivet d. 1. maj 2024

Der er meget at overveje, når du giver dig i kast med at bygge nyt. En af de helt store overvejelser handler om, hvordan huset skal se ud, alt efter hvilke behov det skal dække. Derfor kan det være lidt af en jungle, når du skal finde den rette hustype til dig og din familie. I denne nyhed introducerer vi dig for vores forskellige hustyper og beskriver de enkeltes fordele.

Arkitekttegnede hustyper

Vores dygtige arkitekter har tegnet en række hustyper, som er forskellige i form, størrelse og inddeling af rum. Det giver dig mulighed for at finde netop det hus, der kan opfylde din families ønsker og behov. Hvis du ønsker at tilpasse det endnu mere, kan vi i fællesskab rette tegningerne til, så huset får dit personlige præg.

Vinkelhuset

Med vinkelhuset får du en stor og indbydende terrasse. Vælger du en direkte udgang hertil, skaber du en unik sammenhæng mellem inde og ude. Bevæger du dig indenfor, består kernen af køkken-alrummet, som kan udfolde sig på flere måder. Herfra er der fri leg i forhold til indretning. Du kan lave separat voksenhybel med eget bad og walk-in-closet, enkelte private rum, separate afdelinger og meget mere.

Længdehuset

Med længdehuset får du et fleksibelt hus, der er nemt at indrette. Det passer til de fleste byggegrunde – særligt den lange og smalle af slagsen. Huset byder på et stort køkken-alrum. Det lægger samtidig op til, at du kan vælge at have en opdeling mellem børneværelser og soveværelset. I voksenafdelingen kan du få eget bad og walk-in-closet efter ønske, og derudover er det kun fantasien, der sætter grænser.

H-huset

Med h-huset får du det ultimative familiehus. Du kan nemlig vælge at lave særskilt børne- og voksenafdeling. I midten mødes de i et dejligt køkken-alrum, der samler familien til en hyggelig stund. Derudover byder hustypen på alverdens muligheder for ruminddeling. Bevæger du dig udenfor, vil du opleve dejlige hyggekroge og terrasser, som naturligt hører hjemme grundet husets form.

Bokshuset

Med bokshuset får du et enkelt og minimalistisk hus, der er nemt at indrette. Fra det store køkken-alrum kan du ubesværet og naturligt bevæge dig videre til både stue og øvrige rum. Huset er let at placere på de fleste grunde, og du har rig mulighed for at anlægge en have med en stor og indbydende terrasse.

2-planshuset

Med 2-planshuset har du god plads. Du kan nyde de store vinduespartier, der inviterer lyset indenfor og åbner rummene op. Når du bevæger dig ovenpå, kan du lade dig betage af den gode udsigt og kaste et blik på børnene, der leger i haven. Og med denne hustype, kan du netop få en stor og rummelig have. Huset fylder nemlig mindre på grunden, men kvadratmeterne boltrer sig stadig.

Dobbelthuset

Med dobbelthuset får du en unik mulighed for at bo tæt på dem, du holder af. Som familie kan I, på tværs af generationer, dele huset. Dermed kan I bo tæt på hinanden uden at bo sammen. Huset er generelt velindrettet, og I har mulighed for at udnytte alle kvadratmeter til fulde og gøre det til jeres eget.

Små parceller

Med det lille parcelhus får du velindrettede værelser i forbindelse med bryggers og entré, hvor køkken-alrum og stue er i forlængelse heraf. Huset passer til både par og små familier. Bevæger du dig indenfor, mærker du hurtigt, at indretningen er gennemtænkt, og det betyder, at pladsen bliver udnyttet optimalt.

Er du inspireret? Vores hustyper fungerer som en inspirationskilde til dig. Kontakt os i dag, og lad os tale om, hvordan vi kan opfylde dine boligdrømme og tilpasse et af hustyperne til dig og din familie.

Se vores katalog og bliv inspireret

Vil du gerne have inspiration til, hvordan dit nye, miljøvenlige drømmehus kan se ud? Så tag et kig i vores katalog. Du kan blandt andet blive klogere på vores hustyper, hvordan vi sammen med dig skaber et miljørigtigt alternativ samt se en masse billeder fra vores tidligere byggeprojekter. Og så får du selvfølgelig også mere viden om, hvem vi er.

Bestil vores katalog her og få en online udgave leveret direkte i din indbakke.