Byg nyt

Vores klima

Tvillingerne 5, 7500 Holstebro

Når du køber et Klimahus, får du kvalitetsløsninger
for 300.000 kr.
inkluderet i prisen

Er du intresseret i denne bolig så kontakt os her

Funktionelt længehus på 170 m²

Vores hus på Tvillingerne 5 er til familien, der ønsker en velindrettet planløsning med god værelsesplads. Huset har nemlig 3 værelser udover et soveværelse, hvoraf sidstnævnte har egen adgang til walk-in closet og badeværelse.

Når du træder ind i huset, kommer du ind i et lækkert bryggers med vaskemaskine, tørretumbler og god opbevaringsplads. Herfra kommer du ind i entréen, hvorfra du kan gå ind i to af husets tre værelser, der begge har indbygget skabsplads. Entréen munder ud i husets hjerte: Det skønne køkken-alrum. Køkken-alrummet og stuen er opdelt af en skillevæg. Fra køkken-alrummet er der indgang til husets tredje værelse og udgang til en skøn terrasse, mens du fra stuen kan komme ind i husets soveværelse.
Til huset hører samtidig en carport, hvorfra du kan gå tørskoet ind i huset og et depot, som du kan bruge til opbevaring.

5 kW solcelleanlæg inkluderet i prisen, så du kan spare på energiregningen

Lige nu kører vi en kampagne, og det betyder, at du får følgende med i prisen, når du køber det her hus:

– 5 kW solcelleanlæg med inverter
– 5 kW batteri*

Med solcelleanlægget får du et hus, der er stort set selvforsynende, og du kan derfor spare penge på energiregningen.

Huset er også udstyret med mange andre kvalitetsløsninger. Du finder bl.a. et klimaanlæg fra Nilan og vinduer fra Velux. Inde i huset bliver du mødt af et godt lysindfald, da der flere steder er vinduer fra gulv til loft. Troldtekt lofter sørger for en god akustik og uanset, hvor du vender dig hen, bliver du mødt af lyse kvalitetsmaterialer.

Et klimahus er et lavenergihus, og når du køber et køber et klimahus, kan du derfor altid forvente at få et hus med kvalitetsløsninger af høj kvalitet, samtidig med at du kan spare penge på energiregningen. I et klimahus er der faktisk på forhånd lavet tilvalg for mere end 300.000 kr., der er inkluderet i prisen.

*Solceller bliver placeret på carporten, og inverter/batteri i depotet.

Nybyggerkvarter i Hornshøj

Huset ligger i et nybyggerkvarter i Hornshøj i det nordvestlige Holstebro. Du befinder dig blot omkring 3 km fra Holstebro centrum og ca. 4 km fra tilkørslen til motorvejen. I området er der stort set alt, hvad man har brug for. Inden for cykelafstand finder du flere skoler, der er gode muligheder for offentlig transport, mens der også er kort afstand til indkøb. Er du glad for naturen, er området også lige noget for dig. Der er nemlig mange dejlige naturområder tæt på, og i Holstebro kan du nyde godt af mange kultur- og idrætsoplevelser for store og små.

Kontant pris

3.545.000

Type

Længehus

Boligareal

170 m²

Åbent hus

Efter aftale

Se vores katalog og bliv inspireret

Vil du gerne have inspiration til, hvordan dit nye, miljøvenlige drømmehus kan se ud? Så tag et kig i vores katalog. Du kan blandt andet blive klogere på vores hustyper, hvordan vi sammen med dig skaber et miljørigtigt alternativ samt se en masse billeder fra vores tidligere byggeprojekter. Og så får du selvfølgelig også mere viden om, hvem vi er.

Bestil vores katalog her og få en online udgave leveret direkte i din indbakke.

Byg nyt

Vælg den hustype der passer dig og dine behov, og gør det personligt

Book et møde om

Tvillingerne 5, 7500 Holstebro

Vi er klar til at hjælpe! Book et uforpligtende møde med vores salgs-og byggerådgiver.

Vi er klar til at hjælpe!

Er der noget, der er uklart? Mangler du info om en bestemt hustype? Gode råd, når du skal bygge nyt?
Andet info?
Vi hjælper dig gerne på rette vej.
Skriv til os her. Du hører fra os hurtigst muligt.

Få hjælp til at
komme i hus