Book møde

Bestil katalog

Havholm Agervej 54, 4050 Skibby

Når du køber et Klimahus, får du kvalitetsløsninger
for 300.000 kr.
inkluderet i prisen

Er du interesseret? Så kontakt Joakim Østergård her

Familievenligt vinkelhus på 150m2 - Endnu ikke opført

Vores projekthus* på Havholm Agervej 54 er et familievenligt vinkelhus med god værelsesplads. Huset er endnu ikke opført, og du kan derfor være med til at bestemme, hvilke materialer der skal være i huset.

Gode indretningsmuligheder og god værelsesplads

Huset opføres med fokus på at udnytte alle kvadratmetre til fulde, så du får rig mulighed for at indrette efter din smag. Huset har en carport, hvorfra du kan komme tørskoet ind i huset, og der er også et tilhørende depot. Husets hjerte er det dejlige køkken-alrum, der ligger i åben forbindelse til stuen, og i både stue og køkken-alrum er der terrassedøre. Huset har to næsten lige store værelser, og mellem dem er et badeværelse. Husets soveværelse er i direkte forbindelse til køkken-alrummet, og til soveværelset hører walk-in closet og badeværelse. Huset har derudover et depot, en entré og et bryggers med vaskemaskine og tørretumbler.

Lavenergihus med energimærkning A2020

Ligesom alle vores huse er huset et lavenergihus. Det betyder, at det bruger mindre energi til opvarmning end andre huse. Huset har samtidig energimærkning A2020, og derfor får du et hus, som lever op til de skrappeste krav til energiforbrug og indeklima. Som standard er huset bl.a. udstyret med et 2kW solcelleanlæg, mekanisk ventilationsanlæg og Velfac trelagsvinduer og -døre.

Skibby – naturskønt område med mange faciliteter

Huset opføres i en større udstykning direkte ved bygrænsen til Skibby, hvor flere individuelle villaer er under opførelse. Placeringen er perfekt for dig, der er glad for naturen, da der er flere naturskønne områder, bl.a. er der kun 1,5 km til den naturskønne Selsø, der er forbundet med Roskilde Fjord. Der er samtidig kort afstand til skoler, institutioner, indkøb, offentlig transport m.v., og den nye Kronprinsesse Mary bro gør i øvrigt transporttiden til København endnu kortere (ca. 45 min.).

*Huset er endnu ikke opført.

Kontant pris

4.295.000

Type

Vinkelhus

Boligareal

150 m²

Åbent hus

Efter aftale

Se vores katalog og bliv inspireret

Vil du gerne have inspiration til, hvordan dit nye, miljøvenlige drømmehus kan se ud? Så tag et kig i vores katalog. Du kan blandt andet blive klogere på vores hustyper, hvordan vi sammen med dig skaber et miljørigtigt alternativ samt se en masse billeder fra vores tidligere byggeprojekter. Og så får du selvfølgelig også mere viden om, hvem vi er.

Bestil vores katalog her og få en online udgave leveret direkte i din indbakke.

Book et møde om

Havholm Agervej 54, 4050 Skibby

Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Navn
email
telefon