Book møde

Bestil katalog

Havholm Agervej 4, 4050 Skibby

Når du køber et Klimahus, får du kvalitetsløsninger
for 300.000 kr.
inkluderet i prisen

Er du interesseret? Så kontakt Joakim Østergård her

180 m2 længehus med plads til den store familie

Vores hus på Havholm Agervej 4, Skibby er et velindrettet hus, hvor der er plads til den store børnefamilie.

Perfekt til børnefamilien
Når du træder ind i huset, træder du ind i en gang med godt lysindfald, da der er to ovenlysvinduer. Gangen forbinder husets tre værelser, som alle har indbyggede skabe. Derudover er der fra gangen også adgang til det ene af husets to badeværelser samt et bryggers med teknikskab. Forenden af gangen finder du et stort og lyst køkken/alrum, hvor der er god plads til, at hele familien kan samles. I både køkken/alrummet og stuen er der store vinduespartier, og du får derfor et behageligt og naturligt lys. Over køkken-øen er der samtidig et ovenlysvindue med regn sensor. Fra stue og køkken/alrum er der udgang til en stor overdækket træterrasse mod syd. Her er der god mulighed for at nyde hyggeligt samvær med hele familien. Huset har også et soveværelse med eget badeværelse og skabsarrangement samt et depot.

Til huset hører en carport, hvor der er plads til to biler. På carportens tag er der installeret 6 kW solceller med et 10 kW batteri. Carporten er beklædt med thermo fyr lister for minimal vedligeholdelse. Huset er opført med ensidig taghældning med tagpap og Taurus mursten. Der er gulvvarme i hele huset. I stue, køkken/alrum og værelser er der laminat alicante XL sildeben, hvilket er meget slidstærkt og vedligeholdelsesfrit, og det passer derfor perfekt til den aktive familie, som har husdyr.

Et hus fuld af kvalitetsløsninger
Du får her et hus fuld af kvalitetsløsninger, ligesom det er tilfældet med alle klimahuse. Når du bygger nyt hus med os, får du ”All Inhusive.” Det indebærer f.eks. at du altid får: Velfac 200 lavenergi vinduer, køkken fra HTH, væghængte toiletter, fuldautomatisk ventilationsanlæg med varmegenvinding og solcelleanlæg. Se mere om All Inhusive. 

Skibby – et attraktivt sted at bo
Huset er beliggende i Skibby Bakke. Det er et nyt boligområde, som er placeret direkte i forlængelse af det oprindelige Skibby. Her er bl.a. en masse smukke naturområder tæt på, samtidig med at der ikke er langt til offentlig transport, indkøb og forskellige faciliteter som skole, institutioner og idrætsklubber. Takket være Kronprinsesse Mary broen tager det tilmed kun ca. 45 minutter at køre til København.

Kontant pris

5.495.000

Type

Længehus

Boligareal

180 m²

Åbent hus

Åbent efter aftale

Se vores katalog og bliv inspireret

Vil du gerne have inspiration til, hvordan dit nye, miljøvenlige drømmehus kan se ud? Så tag et kig i vores katalog. Du kan blandt andet blive klogere på vores hustyper, hvordan vi sammen med dig skaber et miljørigtigt alternativ samt se en masse billeder fra vores tidligere byggeprojekter. Og så får du selvfølgelig også mere viden om, hvem vi er.

Bestil vores katalog her og få en online udgave leveret direkte i din indbakke.

Book et møde om

Havholm Agervej 4, 4050 Skibby

Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Navn
email
telefon