Book møde

Bestil katalog

Havholm Agervej 32, 4050 Skibby

Når du køber et Klimahus, får du kvalitetsløsninger
for 300.000 kr.
inkluderet i prisen

Er du interesseret? Så kontakt Joakim Østergård her

Familievenligt længehus med god værelsesplads

Vores projekthus* på Havholm Agervej 32 er et familievenligt længehus med god værelsesplads. Huset er endnu ikke opført, og du kan derfor være med til at bestemme, hvilke materialer der skal være i huset.

Familievenligt indrettet med god værelsesplads

Huset er inddelt i voksen- og børneafdeling, så der er plads til både samvær og privatliv. I den ene ende af huset finder man derfor tre gode og rummelige værelser samt badeværelse, mens husets soveværelse med eget badeværelse er placeret i den anden ende. Huset har en dobbelt carport, hvorfra du kan komme tørskoet ind i huset, og dertil et tilhørende depot. I midten finder du det dejlige og store køkken-alrum, der ligger i åben forbindelse til stuen. I køkken-alrummet er der desuden døre med udgang til terrasser på begge sider af huset. Huset har også et depot ved køkkenet, entre samt bryggers.

Lavenergihus med energimærkning A2020

Ligesom alle vores huse er huset et lavenergihus. Det betyder, at det bruger mindre energi til opvarmning end andre huse. Huset har samtidig energimærkning A2020, og derfor får du et hus, som lever op til de skrappeste krav til energiforbrug og indeklima. Som standard er huset bl.a. udstyret med et 2kW solcelleanlæg, mekanisk ventilationsanlæg og Velfac trelagsvinduer og -døre.

Skibby – naturskønt område med mange faciliteter

Huset opføres i en større udstykning direkte ved bygrænsen til Skibby, hvor flere individuelle villaer er under opførelse. Placeringen er perfekt for dig, der er glad for naturen, da der er flere naturskønne områder, bl.a. er der kun 1,5 km til den naturskønne Selsø, der er forbundet med Roskilde Fjord. Der er samtidig kort afstand til skoler, institutioner, indkøb, offentlig transport m.v., og den nye Kronprinsesse Mary bro gør i øvrigt transporttiden til København endnu kortere (ca. 45 min.).

*Huset er endnu ikke opført.

Kontant pris

3.725.000

Type

Længehus

Boligareal

165 m²

Åbent hus

Efter aftale

Se vores katalog og bliv inspireret

Vil du gerne have inspiration til, hvordan dit nye, miljøvenlige drømmehus kan se ud? Så tag et kig i vores katalog. Du kan blandt andet blive klogere på vores hustyper, hvordan vi sammen med dig skaber et miljørigtigt alternativ samt se en masse billeder fra vores tidligere byggeprojekter. Og så får du selvfølgelig også mere viden om, hvem vi er.

Bestil vores katalog her og få en online udgave leveret direkte i din indbakke.

Book et møde om

Havholm Agervej 32, 4050 Skibby

Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Navn
email
telefon