Book møde

Bestil katalog

Havholm Agervej 21, 4050 Skibby

Når du køber et Klimahus, får du kvalitetsløsninger
for 300.000 kr.
inkluderet i prisen

Er du interesseret? Så kontakt Joakim Østergård her

Velindrettet længehus på 155 m2 - Endnu ikke opført

Vores projekthus* på Havholm Agervej 21 er et velindrettet længehus. Huset er endnu ikke opført. Derfor kan du være med til at bestemme, hvilke materialer der skal være i huset.

Alle kvadratmetre er udnyttet til fulde

Husets plantegning er udformet med fokus på at skabe et velindrettet hus, der er velegnet til bl.a. børnefamilier. Det betyder også, at alle kvadratmetre er udnyttet til fulde. Du kommer tørskoet ind i huset fra carporten, og det første rum du træder ind i er en fordelingsgang. Fra gangen er der adgang til bryggers, hvor der er vaskemaskine og tørretumbler, et af husets to badeværelser samt to lige store værelser. Gangen munder ud i husets centrale rum: Køkken-alrummet, der ligger i åben forbindelse til stuen. I både køkken-alrummet og stuen er der en terrassedør. Huset har derudover endnu et værelse samt et soveværelse med walk-in closet og eget badeværelse.

Udover en carport har huset også et depot.

Kvalitetsløsninger og energimærkning A2020

Alle vores huse har energimærket A2020, og med et klimahus får du derfor et hus, som lever op til de skrappeste krav til energiforbrug og indeklima. Standard i huset er samtidig bl.a. et mekanisk ventilationsanlæg, et 2kW solcelleanlæg, Velfac trelagsvinduer og -døre. Du kan selv vælge, om du vil have en luft til luft varmepumpe med komfortvarme under klinkerne eller en luft til vand varmepumpe med gulvvarme i hele huset.

Skibby – naturskønt område med mange faciliteter

Huset opføres i en større udstykning direkte ved bygrænsen til Skibby, hvor flere individuelle villaer er under opførelse. Placeringen er perfekt for dig, der er glad for naturen, da der er flere naturskønne områder, bl.a. er der kun 1,5 km til den naturskønne Selsø, der er forbundet med Roskilde Fjord. Der er samtidig kort afstand til skoler, institutioner, indkøb, offentlig transport m.v., og den nye Kronprinsesse Mary bro gør i øvrigt transporttiden til København endnu kortere (ca. 45 min.).

*Huset er endnu ikke opført.

Kontant pris

4.395.000

Type

Længehus

Boligareal

155 m²

Åbent hus

Efter aftale

Se vores katalog og bliv inspireret

Vil du gerne have inspiration til, hvordan dit nye, miljøvenlige drømmehus kan se ud? Så tag et kig i vores katalog. Du kan blandt andet blive klogere på vores hustyper, hvordan vi sammen med dig skaber et miljørigtigt alternativ samt se en masse billeder fra vores tidligere byggeprojekter. Og så får du selvfølgelig også mere viden om, hvem vi er.

Bestil vores katalog her og få en online udgave leveret direkte i din indbakke.

Book et møde om

Havholm Agervej 21, 4050 Skibby

Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Navn
email
telefon