Book møde

Bestil katalog

Forøg din boligs værdi med bæredygtige løsninger

Udgivet d. 1. november 2023

Når man står over for at bygge sit drømmehus, er det vigtigt at overveje ikke kun det æstetiske og funktionelle, men også muligheder for at øge den langsigtede værdi af huset. Implementeringen af bæredygtige løsninger i dit nye hjem er nemlig ikke kun godt for miljøet, men kan også hjælpe med at forøge boligens fremtidige værdi.

I denne artikel har vi derfor samlet en række råd til gode og bæredygtige langtidsinvesteringer, der kan øge værdien af dit nye hjem.

Solcelleanlæg

Solceller er en fantastisk investering, der ikke kun hjælper miljøet, men også din økonomi. Ved at integrere solcelleanlæg i dit nye hjem kan du producere din egen bæredygtige energi, hvilket resulterer i lavere energiregninger og i sidste ende en øget boligværdi. Fremtidige købere værdsætter energieffektive løsninger, og solceller er et skridt i den retning. Derfor følger der altid et 2 kW solcelleanlæg inkl. inverter med i prisen, når du bygger hus med Klimahuse.

Ovenlysvinduer

Naturligt lys er ikke kun æstetisk tiltalende, men bidrager også til et sundt og behageligt indeklima. Ved at inkludere ovenlysvinduer i dit nye hjem kan du maksimere lysindfaldet i hjemmet, der skaber en rummelig og åben atmosfære. Ifølge en ny undersøgelse udarbejdet af Boligsiden og VELUX i 2023, kan ovenlysvinduer øge både boligens attraktivitet på boligmarkedet, men også husets salgspris med op mod 639 kr. pr. kvadratmeter, når det en dag skal sælges.

Mekaniske ventilationsanlæg

Et godt indeklima er afgørende for trivsel og sundhed. Mekaniske ventilationsanlæg sikrer en effektiv luftcirkulation, filtrering af skadelige partikler og opretholdelse af optimal fugtighed i hjemmet. Dette skaber et sundt indendørsmiljø, som potentielle købere værdsætter højt, og derfor følger der altid et mekanisk ventilationsanlæg med, når du bygger et klimahus med os.

Energieffektive løsninger

Generelt kan implementering af energieffektive løsninger som LED-belysning, termoruder og effektiv isolering være med til at reducere driftsomkostningerne betydeligt i det lange løb. Desuden vil disse løsninger tiltale potentielle købere i fremtiden og kan derfor forøge den samlede værdi af boligen ved at mindske energirelaterede udgifter og gøre huset mere attraktivt på markedet.

Energimærke

Bæredygtige og energibesparende løsninger har ikke bare en positiv effekt for hjemmets indeklima og isolering, men har også betydning for din energimærkning. Fremtidige købere tiltrækkes af høje energimærker, der kan sikre dem lave energiregninger og bæredygtig isolering i mange år. Det betyder, at din bolig kan sidde på toppen af boligmarkedet i mange år. Alle vores klimahuse er derfor A2020 energimærket, hvilket er det højeste energimærke i moderne byggeri.

Et bæredygtigt hjem er en langsigtet investering, der ikke kun gavner miljøet, men også din økonomi. Hos Klimahuse er vi dedikerede til at skabe bæredygtige boliger, der ikke kun opfylder dine behov, men også forøger din boligs værdi på længere sigt. Kontakt os i dag og hør mere om, hvordan vi sammen kan skabe dit bæredygtige drømmehjem.

Se vores katalog og bliv inspireret

Vil du gerne have inspiration til, hvordan dit nye, miljøvenlige drømmehus kan se ud? Så tag et kig i vores katalog. Du kan blandt andet blive klogere på vores hustyper, hvordan vi sammen med dig skaber et miljørigtigt alternativ samt se en masse billeder fra vores tidligere byggeprojekter. Og så får du selvfølgelig også mere viden om, hvem vi er.

Bestil vores katalog her og få en online udgave leveret direkte i din indbakke.