Klimahuse åbner nu for resevertion af 97 byggegrunde på Skibby Bakke i Skibby.

Lørdag den 5. oktober, i forbindelse med brofesten for åbningen af Kronprinsesse Marys Bro over Roskilde Fjord, er Klimahuse til stede på torvet i Skibby, hvor interesserede købere kan komme forbi salgsvognen og reserverer en grund i det nye attraktive boligområde øst for Skibby. Skibby ligger smukt placeret midt i Hornsherreds smukke natur. Og med den nye bro over Roskilde Fjord, er køretiden ind til Københavns reduceret til kun 45 min.

Boligområdet Skibby Bakke byder på forskellige boformer i form af rækkehuse, små parceller på små grunde og almindelig kendte parcelhuse. Områpdet ligger øst for Skibby lige overfor den nyetablerede børneinstitution og lige øst for Skibby Skole. Området forbindes med stier til det eksisterende stisystem i Skibby, så adgangen til byen er nem og hurtig.

Området byder på masser af grønne områder med regnvandsbassiiner der giver hele området karakter, og derudover er med til at klimasikrer hele Skibby i forbindelse med store regnfald, idet området ikke medvirker til at belaste det eksisterende kloaksystem i Skibby.

Læs mere…