Book møde

Bestil katalog

Besøg vores udstillingshus i Herning

Få inspiration til, hvordan dit drømmehus skal se ud. Igen i år har vi et udstillingshus i Herning på Byg & Nyt, der er Danmarks største byggeudstilling.

Når du skal bygge nyt, er der mange valg, der skal tages og ting, som du skal forholde dig til. En inspirerende del i hele research-fasen kan være at besøge et udstillingshus, da du her kan få meget håndgribelig inspiration til, hvordan netop dit hus skal se ud.

Et funktionelt vinkelhus til hele familien

Igen i år har vi bygget et udstillingshus på Danmarks største byggeudstilling Byg & Nyt, der ligger i Herning. Huset er på 191 m2. Det er et særdeles velindrettet og funktionelt vinkelhus med plads til hele familien. Huset har bl.a. et køkken/alrum og en stue med store vinduespartier, tre gode værelser med indbyggede skabe og en overdækket terrasse. Huset er arkitekttegnet og opført med nogle af de nyeste teknikker inden for varmeforsyning og med et 6kW solcelleanlæg med batteriløsning. Det betyder, at der er et meget lavt forbrug af el og varme. Derudover er der installeret et effektivt ventilationsanlæg med varmegenvinding, hvilket sørger for et perfekt indeklima.

Skønt udstillingshus i Herning

Udstillingshuset er placeret i Herning, der er en by med mange muligheder. Herning er den fjerde største by i Region Midtjylland, og du kan nyde godt af alle de faciliteter, som større byer har at byde på, herunder skole og daginstitutioner, gode indkøbsmuligheder, kulturelle oplevelser, et rigt sports- og foreningsliv, og er du vild med natur, findes der også en masse outdoor- og naturoplevelser. Herning har derfor en masse at byde på for både par, børnefamilier og pensionister.

Du får en masse ekstra med i et Klimahus

Vi bygger altid vores huse med kvalitetsmaterialer – faktisk får du kvalitetsmaterialer for ca. 300.000 kr. med i prisen, når du køber et Klimahus.

Med vores udstillingshus i Herning får du bl.a.:

Kig forbi Byg & Nyt hver søndag og se vores udstillingshus i Herning

Du finder vores udstillingshus i Lind, lige uden for Herning. Adressen er Tavlund Ege 27. Huset er åbent hver søndag fra kl. 13-16, hvor vi altid er klar til at fortælle dig om alle de fordele og muligheder du har, når du bygger nyt hus i samarbejde med Klimahuse. Så tag familien under armen og lad dine husdrømme få frit løb. Vi glæder os til at se dig i Herning og give dig en masse boliginspiration.

Byg nyt hus i Herning

Vores udstillingshus er blot et af mange eksempler på, hvordan dit nye Klimahus kan se ud. Ønsker du at bygge nyt hus i Herning, kan vi hjælpe dig trygt og sikkert gennem hele boligprocessen og sørge for, at du får realiseret dine boligdrømme. Sammen gennemgår vi en tryg proces, hvor dine idéer og tanker bliver til dit nye hus:

6 fordele ved at købe et Klimahus

Du betaler først ved indflytning, når du køber et miljøvenligt hus hos Klimahuse

Når du køber både byggegrund og hus af Klimahuse, er alle udgifter til byggevand, byggestrøm og håndtering af byggeaffald desuden betalt.

Lavenergihuse med energimærke A2020

Når du bygger hus med os, sørger vi for, at du får en tryg proces fra start til slut.

Du får:

Læs de andre fordele i vores brochure