Book møde

Bestil katalog

Vi prioriterer udtørring af dit hus højt

Udgivet d. 13. marts 2020

Vi lukker vores huse tidligt, for at sikre at huset er helt tørt før det bliver taget i brug


Vi prioriterer udtørring af dit hus højt
En af de vigtigste processer i klargøringen af dit kommende hus er udtørringen. Hvis huset ikke er tørt, kan det resultere i svamp og skimmel i konstruktionen. Sådanne skader er ikke alene sundhedsskadelige, men også tidskrævende at komme til livs.

Hos Klimahuse gør vi alt for at levere et tørt og sundt hus til vores kunder. Denne proces kræver kyndige hænder, og derfor har vi i de seneste 3 år allieret os med Ruskol a/s. Et samarbejde, som vi har været yderst tilfredse med, og det samme gælder den anden vej.

”Udtørring af nybyggeri kræver et godt samarbejde mellem leverandør og kunde, og vi er glade for at arbejde sammen med et byggefirma som Klimahuse,” udtaler en repræsentant fra Ruskol a/s.

Vi fremskynder ikke processen
Hos Klimahuse er vi meget opmærksomme på, at huset får den fornødne tid til at tørre, og at processen er nøje planlagt, så konstruktioner og materialer bliver holdt tørre under byggeriet. Det betyder også, at vi ikke fremskynder byggeprocessen.

”Klimahuse gør alt for at levere et tørt og sundt hus og går ikke på kompromis med kvaliteten, selvom det kan komme til at påvirke afleveringstiden. Med en kunde som Klimahuse, betyder det, at vi som leverandør kan udføre og komme i mål med vores arbejde således, at Klimahuse kan aflevere et tørt og sundt hus til deres kunder med godkendt fugtdokumentation” – Ruskol a/s

Når udtørring er udført og dokumenteret, kan byggeriet kan afsluttes.

Se vores katalog og bliv inspireret

Vil du gerne have inspiration til, hvordan dit nye, miljøvenlige drømmehus kan se ud? Så tag et kig i vores katalog. Du kan blandt andet blive klogere på vores hustyper, hvordan vi sammen med dig skaber et miljørigtigt alternativ samt se en masse billeder fra vores tidligere byggeprojekter. Og så får du selvfølgelig også mere viden om, hvem vi er.

Bestil vores katalog her og få en online udgave leveret direkte i din indbakke.