Projekbeskrivelse

LIND

Tavlund Ege 27
7400 Lind ved Herning
Åbent efter aftale
191 m2 velindrettet og funktionelt vinkelhus

Når du køber et Klimahus,
får du kvalitetsløsninger for 300.000 kr. inkluderet i prisen
LÆS MERE

191m2 særdeles velindrettet og funktionelt vinkelhus

Kom og oplev dette dejlige hus i Lind ved Herning og bliv inspireret til det perfekte familiehus.

Gennemtænkt planløsning
I huset finder du 3 gode værelser med indbyggede skabe. Værelserne er forbundet af en gang, hvor der også er et tilstødende badeværelse. Fra gangen er det samtidig muligt at lukke af til resten af huset, og du kan derfor skabe en uforstyrret børne- eller teenageafdeling.

I den anden ende af huset finder du et dejligt stort køkken/alrum med udgang til en stor overdækket terrasse mod syd og en mindre terrasse mod øst. Både i køkken/alrummet og i stuen er der store vinduespartier, så du får et dejligt behageligt lys. Soveværelset er rummeligt med eget badeværelset og et walk-in closet.

Til huset hører en dobbelt carport, hvor der er plads til to biler. På carportens tag er der installeret et 6kW solcelleanlæg med batteriløsning, hvilket resulterer i et meget lavt el- og varmeforbrug.

Huset er opført med ensidig taghældning med tagpap og lyse blødstrøgne teglsten. I badeværelser, bryggers og entre er der lagt klinker, mens soveværelse, værelser, stue og køkken/alrum har trægulve, som er meget slidstærke og vedligeholdelsesvenlige.

Få kvalitetsløsninger for 300.000 kr.
Huset er selvfølgelig bygget med udelukkende kvalitetsmaterialer – faktisk får du løsninger for ca. 300.000 kr. med i prisen, f.eks. A2020 energimærkning, solcelleanlæg, ventilationsanlæg med varmegenvinding, HTH-køkken, Velfac lavenergivinduer, frit valg mellem tagløsninger, betaling ved overtagelse. Se mere om kvalitetsløsningerne i et Klimahus.

ÅBENT HUS EFTER AFTALE

BRIAN BREMER

MAIL: bb@klimahuse.com
TELEFON: +45 4212 3309

Hustype:

Vinkelhus

Areal:

191 m²

Energimærke:

A2020

Antal værelser:

4

Carport:

66,5 m²

Overdækket terrasse:

19,3 m²

VI VIL GERNE MØDES MED DIG    Ofte kan det være en fordel at sætte ord på alle tankerne.

    Derfor er du også altid velkommen til at booke et møde med en af vores dygtige
    byggerådgivere fra netop dit område.