Projekbeskrivelse

TVILLINGERNE 5, 7500 HOLSTEBRO

Når du køber et Klimahus,
får du kvalitetsløsninger for 300.000 kr. inkluderet i prisen
LÆS MERE

TVILLINGERNE,
7500 HOLSTEBRO

Når du køber et Klimahus,
får du kvalitetsløsninger for 300.000 kr. inkluderet i prisen
LÆS MERE

Funktionelt længehus på 170m2

Vores hus på Tvillingerne 5 er til familien, der ønsker en velindrettet planløsning med god værelsesplads. Huset har nemlig 3 værelser udover et soveværelse, hvoraf sidstnævnte har egen adgang til walk-in closet og badeværelse.

Når du træder ind i huset, kommer du ind i et lækkert bryggers med vaskemaskine, tørretumbler og god opbevaringsplads. Herfra kommer du ind i entréen, hvorfra du kan gå ind i to af husets tre værelser, der begge har indbygget skabsplads. Entréen munder ud i husets hjerte: Det skønne køkken-alrum. Køkken-alrummet og stuen er opdelt af en skillevæg. Fra køkken-alrummet er der indgang til husets tredje værelse og udgang til en skøn terrasse, mens du fra stuen kan komme ind i husets soveværelse.
Til huset hører samtidig en carport, hvorfra du kan gå tørskoet ind i huset og et depot, som du kan bruge til opbevaring.

Huset ligger i et nybyggerkvarter i Hornshøj i det nordvestlige Holstebro. Du befinder dig blot omkring 3 km fra Holstebro centrum og ca. 4 km fra tilkørslen til motorvejen. I området er der stort set alt, hvad man har brug for. Inden for cykelafstand finder du flere skoler, der er gode muligheder for offentlig transport, mens der også er kort afstand til indkøb. Er du glad for naturen, er området også lige noget for dig. Der er nemlig mange dejlige naturområder tæt på, og i Holstebro kan du nyde godt af mange kultur- og idrætsoplevelser for store og små.

KONTANT PRIS 3.175.500,-
TYPE LÆNGEHUS
BOLIGAREAL 170m²
ÅBENT HUS EFTER AFTALE

VI VIL GERNE MØDES MED DIG


    Ofte kan det være en fordel at sætte ord på alle tankerne.

    Derfor er du også altid velkommen til at booke et møde med en af vores dygtige
    byggerådgivere fra netop dit område.