Projekbeskrivelse

TAVLUND EGE 27, 7400 LIND

Når du køber et Klimahus,
får du kvalitetsløsninger for 300.000 kr. inkluderet i prisen
LÆS MERE

TAVLUND EGE 27,
7400 LIND

Når du køber et Klimahus,
får du kvalitetsløsninger for 300.000 kr. inkluderet i prisen
LÆS MERE

Skønt familiehus på 191 m2

Er du på jagt efter et vaskeægte familiehus, hvor der er plads til at hele familien kan udfolde sig? Så kan det her særdeles velindrettede og funktionelle vinkelhus meget vel være det rette hus for dig.

Huset er arkitekttegnet og opført i lyse blødstrøgne teglsten og med ensidig taghældning med tagpap. Det er samtidigt opført med nogle af de nyeste teknikker inden for varmeforsyning og med et 6kW solcelleanlæg med batteriløsning, hvilket giver dig et meget lavt forbrug af el og varme. Huset har desuden et effektivt ventilationsanlæg med varmegenvinding på både luft og vand.

Når du træder ind i huset, bliver du mødt af kvalitetsløsninger alle vegne. Fra den dobbelte carport træder du ind i en gang, der forbinder bryggers, en hyggelig alkove, badeværelser og tre rummelige værelser med indbyggede skabe. I den anden ende af huset er et stort køkken/alrum og en stue – begge steder med store vinduespartier, et skønt soveværelse med tilhørende walk-in closet og badeværelse. Ønsker du det, kan du fra gangen lukke af til resten af boligen og hermed skabe en ugeneret børne- eller teenageafdeling. Du har også rig mulighed for at nyde en hyggelig stund udendørs. Fra stue og køkken/alrum er der udgang til en stor overdækket terrasse mod syd, mens der er en mindre terrasse mod øst.

Huset ligger i Tavlund Ege i Lind – et yderst attraktivt område lidt syd for Herning. Du befinder dig tæt på indkøb, sportsfaciliteter, to skoler og institutioner og blot få kilometers kørsel fra Herning centrum. Derudover kan du hurtigt komme på motorvejen og er kun tre kvarters kørsel fra Billund Lufthavn. I området er der grønne arealer, som børnene kan lege på, og boligerne i området er forbundet af stisystemer.

KONTANT PRIS 3.795.000,-
TYPE VINKELHUS
BOLIGAREAL 191m²
ÅBENT HUS EFTER AFTALE

BRIAN BREMER

Alle henvendelser der ikke vedrører køb og salg af bolig skal sendes til understående mail

MAIL: bb@klimahuse.com
TELEFON: +45 4212 3309

VI VIL GERNE MØDES MED DIG    Ofte kan det være en fordel at sætte ord på alle tankerne.

    Derfor er du også altid velkommen til at booke et møde med en af vores dygtige
    byggerådgivere fra netop dit område.