Projekbeskrivelse

ØSTERLINDPARKEN 26, 7400 LIND

Når du køber et Klimahus,
får du kvalitetsløsninger for 300.000 kr. inkluderet i prisen
LÆS MERE

ØSTERLINDPARKEN,
7400 LIND

Når du køber et Klimahus,
får du kvalitetsløsninger for 300.000 kr. inkluderet i prisen
LÆS MERE

170 m2 topmoderne familievilla

Huset har en yderst gennemtænkt planløsning, hvor enhver kvadratmeter er udnyttet optimalt. Der er dermed plads til alle hverdagens gøremål. På de 170 m2 får du en entré, bryggers, en børneafdeling med tre værelser, et Master Bedroom med walk-in closet og ensuite badeværelse, et åbent stuemiljø med køkken/alrum og to badeværelser.

Kvalitetsløsninger gennemsyrer huset. Det optimale lysindfald fås ved gulv til loft vinduer flere steder i huset, Troldtekt lofter giver en god akustik, mens comfort varme i klinkerne holder små og store fødder varme. Huset er selvfølgelig også energivenligt, så du kan se frem til et lavt forbrug. Glæd dig bl.a. til klimaanlæg fra Nilan, Velux vinduer og solcelleanlæg 2 kWh på det flade tag. Kvalitetsløsninger er selvfølgelig også at finde udendørs. Huset er opført i naturfarvede mursten, der er en carport i det vedligeholdelsesfri Iverplank med plads til to biler, og du får også et isoleret skur.

Huset ligger i Østerlindparken i Lind, der er et attraktivt område lidt syd for Herning. Kvarteret er meget velegnet til børnefamilier, da der er børn i alle aldre i området. Du er tæt på både daginstitution og skole – begge dele findes inden for 1,4 km, og der er blot 5 km til Herning centrum. Du kan samtidig nyde den dejlige ro, da der ikke er nogen store veje tæt på, men i stedet rolige villaveje, hvor du også har udsyn til markerne. Børnene kan lege på græsset, mens de voksne slapper af på fliseterrasser.

Ekstra tilvalg inkl. i prisen:

 • Belægning omkring boligen
 • Isoleret depot med iverplank
 • Ovenlysvindue
 • Glasdør mellem entré og køkken/alrum
 • Opgradering af klinke- og korkgulv
 • Quooker i køkkenet
 • El-pakke indvendigt og udvendigt
KONTANT PRIS SOLGT
TYPE VINKELHUS
BOLIGAREAL 170m²

VI VIL GERNE MØDES MED DIG  Ofte kan det være en fordel at sætte ord på alle tankerne.

  Derfor er du også altid velkommen til at booke et møde med en af vores dygtige
  byggerådgivere fra netop dit område.