Projekbeskrivelse

KASTANJEBAKKEN, 7400 TJØRRING HOLSTEBRO

Når du køber et Klimahus,
får du kvalitetsløsninger for 300.000 kr. inkluderet i prisen
LÆS MERE

KASTANJEBAKKEN,
7400 TJØRRING

Når du køber et Klimahus,
får du kvalitetsløsninger for 300.000 kr. inkluderet i prisen
LÆS MERE

Familievenligt vinkelhus på 194m2

Vores hus på Kastanjebakken 17 passer perfekt til den aktive familie. Huset ligger i naturskønne omgivelser tæt på både søer, skov og store marker. Flot design og rummelighed beskriver perfekt det velindrettede hus.

Når du træder ind i hjemmet, bliver du først mødt af husets entre. Her er der installeret ovenlysvinduer, som oplyser gangen. Gangen forbinder vinkelhusets tre værelser, et bad samt bryggers. Både værelser og bryggers er udstyret med indbyggede skabe, så der er plads til hele familien.

For enden af gangen træder du ind i stuens køkken-alrum. Her er der plads til, at hele familien kan tage del i madlavningen i det stilfulde HTH køkken. Fra køkkenet er der adgang til et stort forældresoveværelse. Værelset rummer både et walk-in-closet og eget badeværelse, som er designet med elegant armatur i messing, HTH inventar og et væghængt toilet.

I forlængelse af alrummet ligger stuen, der ligesom alrummet er indrettet med store vinduespartier og flotte sildebensgulve. Den store indretningsvenlige stue har direkte udgang til en sydvendt terrasse, som er indrettet med lyse betonfliser og overdækning.

Fra huset er der tilbygget en stor dobbelt carport, som er bygget i vedligeholdelsesfri sort ivarplank. Fra carporten er der direkte adgang til bryggers og depotrum, så du kan komme tørskoet indenfor.

KONTANT PRIS 4.395.000,-
TYPE VINKELHUS
BOLIGAREAL 194m²
ÅBENT HUS EFTER AFTALE

VI VIL GERNE MØDES MED DIG


    Ofte kan det være en fordel at sætte ord på alle tankerne.

    Derfor er du også altid velkommen til at booke et møde med en af vores dygtige
    byggerådgivere fra netop dit område.