Byg nyt

Vores klima

Hvalsø

Byggeår: 2021 – 2022
Størrelse: 85-105-115
Antal: 34 boliger
Energimærkning: A2020
Energivalg: El, solceller og varmegenvinding

Når du køber et Klimahus, får du kvalitetsløsninger
for 300.000 kr.
inkluderet i prisen

Se vores hustyper i Hvalsø

Stationsby beliggende 21 kilometer sydvest for Roskilde

Vores projekt i Hvalsø består af 34 boliger i varierende størrelser: 4 boliger på 115 m², 11 boliger på 105 m² og 19 boliger på 85m².

Boligerne er attraktivt placeret i Hvalsø, der er en stationsby beliggende 21 kilometer sydvest for Roskilde. I byen finder du både folkeskole og et udvalg af daginstitutioner, forskellige fritidstilbud og skønne naturområder. Der er samtidig ca. 40 minutters togtur til Hovedbanegården i København.

Vores grunde til salg

Hvalsø – En perle midt på Sjælland
21 km sydvest for Roskilde finder du Hvalsø. Denne hyggelige by er den største i Lejre Kommune. Byens placering er særligt attraktiv, da den ligger få km. fra flere større byer men stadig tilbyder roen og charmen af en mindre by.

Hvalsø er også en stationsby, hvilket gør det nemt at komme til og fra byen via offentlig transport. En togtur på ca. 40 min. og så befinder du dig på hovedbanegården i København.

Tæt på byen finder du også en smuk og rig natur. Du skal ikke engang køre 10 min. for at være fremme ved Sjællands højeste punkt, Gyldenlovens Høj og endnu kortere til Bidstrup Skovene og de mange vandreruter der.

Attraktiv placering af byggegrunde
Grundene ligger i kort afstand til alle Hvalsøs mange muligheder. Der er hverken langt til skoler, fritidsaktiviteter, handlemuligheder eller offentlig transport.

Det er et oplagt sted at købe grund, hvis du ønsker at have både byliv og natur lige indenfor rækkevide. I Hvalsø får du lidt af det hele med en unik og attraktiv placering.

Se vores katalog og bliv inspireret

Vil du gerne have inspiration til, hvordan dit nye, miljøvenlige drømmehus kan se ud? Så tag et kig i vores katalog. Du kan blandt andet blive klogere på vores hustyper, hvordan vi sammen med dig skaber et miljørigtigt alternativ samt se en masse billeder fra vores tidligere byggeprojekter. Og så får du selvfølgelig også mere viden om, hvem vi er.

Bestil vores katalog her og få en online udgave leveret direkte i din indbakke.

Byg nyt

Vælg den hustype der passer dig og dine behov, og gør det personligt

Vi er klar til at hjælpe!

Er der noget, der er uklart? Mangler du info om en bestemt hustype? Gode råd, når du skal bygge nyt?
Andet info?
Vi hjælper dig gerne på rette vej.
Skriv til os her. Du hører fra os hurtigst muligt.

Få hjælp til at
komme i hus